glad valborg!

tjabba. det löste sig ändå. snälla bettan lånade ut gilmore girls säsong 6 och 7 till mamma och mig så jag stannar hemma på sista april, hur patetiskt det än låter, och har myskväll med mamma och har gilmore girls-maraton! för tillfället bakar vi american cookies och ska mumsa på det, godis, chips och ostkrokar i mitt nystädade rum. jag är glad.

tyvärr hann vi inte ut och fota nåt, men jag ska försöka  få med henne ut på byn när det blivit mörkt så vi kan knäppa solnedgången och kanske majkasan hos anki och peter.

ha det så kul på eget håll, hörrnini.
- h

tidig helg

yes baby yes, ledig imorgon och på fredag + vanliga helgen = LÅNG helg. lovely. dock blev mina sista april-planer inställda så undrans ja, vad friden jag ska hitta på. antar att det slutar med att stanna hemma, tråkig som jag är. blöööööö. kommer vara rastlös.

scrubs säsong 2 kom idag i alla fall. ska kolla en stund till ikväll. mysigt.

glöm inte min fotoblogg.
http://hannastahl.blogg.se

adjö
- h

money money money



seriöst, snyggaste plånboken jag sett på länge.
FREDFLARE (såklart), och kostar $28. gimme?

WOAH BABY

objektivet är här! tjiho! äntligen! har inte testat det så mycket än, finns inte kul att knäppa på på tomten, men sköj ju! :DDDD

dagens sköna, 090427



veronica maggio - 17 år

tycker hon har en hälig och annorlunda stil på sina låtar. I likey.
seg som jag är, upptäckte jag precis den här.
en sån där låt man lär sig refrängen på på en gång
och är oerhört trallvänlig. måste kirra till ipoden...


just ja

jag har ju den här bloggen också.
har ju varit så rastlös när jag legat hemma och haft ont så jag har suttit och redigerat bilder till nya bloggen och grejat. det har gått över nu i alla fall så jag skulle tippa på skola imorgon. tror jag ska kirra en till kopp te nu och mysa till det lite nu när jag missade både tonår och sikta mot stjärnorna för dagcenter. typiskt typiskt.

tror jag ska leta fram fler gamla bilder att redigera.
må så gott
- h

fotoblogg version 2

näe, blogspot är verkligen inget för mig.
nu har jag båda bloggarna på blogg.se istället, smidigast så.

HANNASTAHL.blogg.se

adjö
- h

OUCH

men vad friden är detta. mådde alldeles prima igår kväll, tog en stund att somna men i alla fall, sen vaknade jag tidigt och hade svinont i magen. inge gick det över heller. och min bernt är borta (=min ugglevärmekudde). då är det tur att man har en laptop. två flugor i en smäll! både värmekudde och tidsfördriv. jag tror jag ska gå upp och kirra en kopp varmt te snart.

må så gott. bättre än mig.
- h

dagens glädjefnatt, 090426



justin bieber - one time
NÄMEN! lilla justin har äntligen fått skivkontrakt och grejer!
jag kommer ihåg i slutet av 2007/början på 2008 när jag satt och nötte
klipp med honom på youtube. så lymla grym unge.
sen har det stått länge att han håller på att spela in i studio och grejer,
men mer har jag inte hört, liksom. men nu.
hans singel! weho!

jag bjussar på lite länkar till mina all-time-favorite-klipp med honom också
så ni ska förstå hans storhet, yes?
U GOT IT BAD
WITH YOU
ANGEL
I'LL BE
SO SICK

you can thank me later

FLASHBACKS

HAHA, jag hittade just min gamla filofax. i en plastficka fann jag en hel hög med gamla kompis-byt-bilder! från typ 2:an-3:an tror jag. helt underbart. vad söta alla är. för utom jag då, jag ser ut som en blåsfisk med bölder. men alla andra, aw!

For every piece of me that wants you, Another piece backs away

hoppsansa! uuuu vad vidrig jag är just nu. måste duscha men jag är så slög. ligger i soffan med pläd och dator i högsta hugg. jag kände redan i morse att detta skulle bli en seg och jobbig dag, men sen kom jag på den briljanta idén att kolla på härjedalingens hemsida och kika när och vart dom bussarna åker och upptäckte att de på lördagar åker från bollnäs kl 8 så man är i uppsala kring 10, sen åker den hem kl 17 så man är hemma runt 20 kanske. skulle ju vara helt perfekt. det jag upptäckte nu, dock, är att det inte existerar något lagerhaus i uppsala. jag kräks. buhuuuu. jag älskar lagerhaus. aja, jag antar att jag överlever. kanske.

nu är jag ensam hemma också. mamma är på möte, kommer väl hem vilken minut som helst, men ändå. pappa är nånstans, och adina åkte just. skönt sörru!

nä nu vill jag fixa något riktigt mumsigt att käka på.
adjö
- h

bloggfunderingar

jag funderar på att byta bloggnamn. och för att kunna göra det måste jag byta blogg. känns jobbigt isåfall, men jag är så hutlöst trött på randomname. det är fult som attan.

skriv gärna en liten kommentar ifall jag bör byta blogg och göra en nystart. om jag borde göra det, släng gärna med en tanke om vilket namn jag bör ta då av dessa nedstående. eventuellt även vilken bloggportal jag borde använda. det är lite si och så med blogg.se, men jag vet inte.

- hejdlösa hanna
- hysteriska hanna
- hispiga hanna
- hurtiga hanna (snyggast men stämmer absolut inte...........)
- tant järn (ett litet nickname men lite uttjatat från min sida kanske)
- hopplösa hanna
- hjulbenta hanna
- händiga hanna
- hungriga hanna
- hanna hopplös (lite av en favorit)
- annat förslag

var väldigt pepp på att byta tidigare, men nu vet jag inte längre.
vi får se hur det blir med den saken. jag brukar bli inspirerad att göra nåt nytt  när jag är trött och rastlös, kan vara en sån impuls som spökar.

godnatt
- h

dagens rysare, 090425



kent - utan dina andetag

så. tänk bort hans jobbiga röst och fokusera på melodin och texten.
förstår ni nu varför jag börjat lyssna på lite kent-låtar? svar: ja. så bra då.
alltså den här texten, bravissimo. något mäktig.


Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Och jag som alltid ville vara fri
Vill fångas nu
av din sköra röst
som alltid sprack
när du behövde tröst

Stanna hos mig
Du är allt jag har
Stanna hos mig
Du är allt jag har kvar

alltså vad är detta. jag har alltid varit anti-kent. nu sitter jag och nöter deras låtar på spotify? har även ett par låtar på ipoden som spelas flitigt. jag har fortfarande oerhörda problem med han jocke bergs röst, men på nåt sätt så bryr jag mig inte lika mycket om det längre. texterna är ju helt underbara. det har jag inte upptäckt förut. så nu har jag hittat ännu några fler. så är ipred där med sin fula feja och stoppar mig från att tanka hem låtarna så nu vette tusan hur jag ska ta mig till. för tigga på msn eller nåt.

nu ska jag upp och hämta godis.
smarr.

adjö
- h

vi har bara varandra

åh, kära nån vad mätt jag är nu, läll. har käkat ihjäl mig på daimtårta med massa grädde. slemmigt men mättande. mamma och jag har suttit och sett på hemmavideos från när andré, gabriel och jonathan var små. ah, va goa dom var. eller nu med, men ändå. man vill bara käka upp dom. jag smälter till en liten liten fläck!

nu tog vi en liten paus i filmtittandet och ser på så ska det låta en stund. åh, som jag har längtat efter att samuel ljungblad skulle vara med, och nu gjorde han debut - med besked! shit pomfrit, som jag rös när han körde "you've got a friend". sicken lymla pipa. jag satt och log genom hela låten och mamma och jag sjöng med och livet var gott och skönt. lymla skönt gäng ikväll, egentligen. af ugglas är ju coolast i stan. jag hoppas lite att hon kommer till övik om carrobarro och jag åker dit och ser på ledin, för hon skulle ju med honom på turnén. två flugor i en smäll, liksom. lagaylia är ju också helt klockers, skön. den udda fågeln är då gabriel fors. vad mesig han är. skulle självklart ut på golvet och härja direkt efter samuels dundershow och allt blev bara pinsamt.

adjö, nu ska vi fortsätta se på så ska det låta och sen se klart på kusin-filmen. mysepys.
- h

hey ya

tjena. helt gälet skön dag idag. åkte till skolan, hade nationellt prov i engelska, det var inte så svåra ämnen så man kom igång i skrivandet i princip på en gång vilket kändes helt gälet bra även fast det jag skrev blev hejdlöst tråkigt, sen hann vi med tidigare bussen så jag kom hem halv tolv, sen har jag legat och myst till scrubs. och solen skiner = glada miner. budade också just på scrubs säsong 2 (scrubs=beroendeframkallande), men det blev för dyrt, billigare med en ny box, så jag testar imorgon igen, annars får jag bannemig beställa en box för jag måste se säsong två nu. mums.

såg precis klart på scrubs säsong 8 avsnitt 15. jag älskade det avsnittet. de är på bahamas. och ted körde en mysig, akustisk version av "hey ya". originalversionen av den är också gälet skön, men alltså detta gav mig rysningar. trodde jag aldrig, att "hey ya" kunde bli en fin bröllopssång. det bevisar att scrubs är bra på alla vis.

nu tror jag att jag ska dra mig ut i solen en stund, kanske fota lite mojs.
adjö
- h

det är inte alltid de goda vinner, rättvisans tårar rinner allt som oftast, man drar strået som är kortast

tjenare. buhu, jag har svinans ont i skallen, troligen för att jag typ inte ätit nåt idag. äcklig mat som vanligt, uh yes. jag vet, jag är så gälet löjlig när det gäller mat och det finns folk som har det sämre, men jag kan inte rå för det, jag har alltid varit såhär. snart ska vi i alla fall till mormor och käka pizza och fira att hon äntligen fått huset sålt. spännande men sorgligt, tycker jag. det där huset har ju varit som ett andra hem för mig i hela mitt liv, så det är klart det kommer kännas lite vemodigt. men i alla fall.

imorgon är det nationella, engelskauppsats. sen slutar vi och det är helg! helt otroligt skönt det ska kännas. hoppas det blir hyfsat enkla ämnen att välja på på uppsatsskrivningen bara. jag är så svinigt seg på att komma på nåt att skriva om så jag kommer bara bli stressat och få blackout. jobbigt.

ringde om sommarjobb idag också, tog mod till mig till slut, men så klart var jag för sent ute. men asch, jag får sälja på mormors garageloppis då, hehe. får tvinga dit lite folk så jag får lite peningan i alla fall.

nu ska jag fortsätta att mysa till thomas järvhedens ljuva stämma. har hittat en "ny" låt med honom nu. "inte ditt fel", oh så fin.

adjö
- h

I've seen it all but it's never enough, it keeps leaving me needing you

halli hallå. oooo, vad gälet gött det satt med en lång, varm dusch så här på kvällskvisten när man känt sig som en lymla lurv hela dan. feelin' fresh. har suttit och kikat på scrubs sen jag steg innan för dörrn efter skolan, i princip. just nu har jag dock tatt mig en liten liten paus och lyssnar på musik istället. för tillfället är det melissa horn - hanna. den är så svinigt fin den låten. sensommaren '08 all over again, typ.

nu bör jag blåsa håret och härja lite. mamma ropar och tycker jag ska se på roomservice.
adjö
- h

dagens upptäkt, 090421



mcfly - down goes another one
alltså. att killarna lyckas precis jämt. den här är så äckligt bra.
jag har läst att många tycker denna skulle passa alldeles ypperligt
som soundtrack till new moon, alltså fortsättningen på twilight.
tänk om det skulle bli så. den känns oerhört twilight:ig. och texten. jag smälter.
nu ska jag nog gå och hämta mr. ipod och lägga över lite nyhemkirrat mcfly-snask.



every time I fall asleep my dreams are haunted

Did the best that I could
Said I'd die for you and I would
But I drowned all those feelings in the flood

Need to know if you're there
If you're listening to my prayers to my tears
Feel like raindrops through the mud

tjabba. jag har handlat m&m's idag. peanut. friggin tasty. sen stack vi till mormor och käkade pannkisar och träffade stina en stund. hon är go. nästan FÖR go.
- nämen, vad långt hår du har stina!
- jaaa, jag långt huur lika pappa.
:*

scrubs kom på lådan idag också. halleluja. adina och jag har nött hela första skivan nu. dock gjorde detta att jag helt glömde att tvätta kalufsen så jag kommer vara vider på skallen imorgon. typiskt.

just nu sitter jag och myser med musik. spotify har sina fina sidor ibland. brb med dagens låt, dårå.

adjö
- h

sommarlov vi väntar på, sommarlov vi snart ska få

typ hej. inte blivit mycket till bloggande idag, inte. har varit på tonår och sen har adina och jag kikat klart på de scrubsavsnitt jag hade på datorn. nu längtar jag bara efter att säsong 1 ska komma i brevlådan, fick ett mail vid tre-tiden idag att den hade postats i alla fall! friggin awesome. längtar som en get är vad jag gör.

redan skoltrött. igen. på en gång. har suttit och räknat hur många dagar det är kvar fram till många långa veckors ledighet i brist på annat att göra. 47 kom jag fram till. kan ha räknat fel på nåt hörn, men det gör la inget. ska försöka klura ut hur många skoldagar det är kvar också innan jag lägger mig (jag tror jag är rastlös)...........

gonatt din katt
- h

dagens mys, 090419



tomas ledin - håll ut

ah, carro, vi MÅSTE åka på denna gubben i sommar. annars kommer jag att förgås.
den är så härligt peppig och skön. sommarkvällsmusik, once again.
passar ypperligt nu också,
"håll ut några veckor till
håll ut livet vänder i april
"
hoppas tomas är en sann-sjungare för jag är så svinans less just nu
så en liten helomvändning skulle inte sitta helt på sniskan.


baby save up your tears 'cause you'll be crying over me

hej typ. tror ni inte jag sov uppe på de tunna dynorna inatt igen även fast mitt rum är (troligtvis) spindelfritt. gälet. jag har dock fått adina att gå med på att byta rum med mig inatt, så jag i alla fall får sova i hennes säng. jag har inte vant mig vid skoltider ännu så jag känner inte för att ligga nere i källaren och vrida på mig i flera timmar och tänka på spindlar i brist på annat så jag inte kan sova, icket. måste komma in i sovrutinen först.

i övrigt har jag gjort i princip ingenting idag, bara kollat på scrubs säsong 8 med adina. snart har vi säsong 1. oh baby. strax ska jag och bella bus iväg på musikcafé i runemo, ska bli grymmans mysigt. dock är jag oerhört hungrig nu så jag ska nog gå ner och koka ihop nåt innan jag sticker till bussen. magen kurrar så det ekar mellan alptopparna.

adjö, ha en skön sista lovdag.
- h

håll ut, livet vänder i april

morsning på er. uh, jag har varit är slemmigt rastlös idag. har gjort absolut ingenting på hela dan. så fruktansvärt tråkigt så jag dör lite inombords. kring halv sju vad både jag och adina rastlösa in i benmärgen så vi beslutade oss för att se på film. på internet, i brist på annat. det blev en b-film, småskönt så här en lördagkväll. "spectacular" hette den, en ungdoms-musikal-film, lite high school musical över den. den var. nja. funkar att se på, men den var väldigt b, höhö. lite småmysig stundtals, pinsam och överdriven stundtals.

lite skillnad på gårdagen och idag om man säger så. igår gjorde jag massor; var till carros nya hus för första gången, åkte på betels ungdomssamling för första gången på galet länge, osv. och så idag - inte fått ett dugg gjort. så kan det gå när inte haspen är på.

uh, jag ska försöka våga mig ner i min (förhoppningsvis) föredetta spindellya, nu när listerna är uppe och gliporna är tätade och allt. jag är ändå rädd. men jag vill ju se magi på waverly place så jag är tvungen att gå ner. oh. tror ändå jag sover uppe i natt, för säkerhetsskull. hihi. sicken mes jag är. men det är jag i ett nötskal, smällar man får ta.

nä nu ska jag kuta ner en svänka.
adjö
- h

it's like I married my best friend but in a totally manly way

ojrå, blir visst ett till youtube-klipp idag men det får ni gott leva med. kunde inte låta bli att visa detta mästerverk. från musikalavsnittet av scrubs, helt klockers. speciellt om man sett serien och fattar humorn. adina och jag beställde säsong 1 idag. jag är så snuspank så det är synd om mig. men vad ska man göra då är ipred sätter P för att ladda hem? just det, då måste man bannemig köpa. sådeså.



Guy love,
That's all it is,
Guy love,
He's mine, I'm his,
There's nothing gay about it in our eyes.

You ask me 'bout this thing we share,
And he tenderly replies,
It's guy love
Between two guys


dagens rysare, 090418



patrik isaksson - tillbaks på ruta 1

egentligen är "ruta 1" min absoluta favorit, alltså den liiite hurtigare versionen,
men den fanns inte på tuben så jag körde på denna istället.
alltså den är så vacker. jag försmäktar. killen kan!
ni ska bara veta hur underbart det var i freluga när jag såg honom uppträda.
bäst någonsin. nu har jag fått återfall och sitter och injicerar hans låtar på spotify. mums.



"why being lonely is sometimes super awesome"

hej din gamle grek.

sicken udda dag. var rastlös på eftermiddagen och ville göra någe. gärna något pyssligt, liksom. jag var peppad på att måla hallen uppe eller nåt, men vi hade ju inte färg eller nåt till det så istället fick jag och adina för oss att möblera om hennes rum litegranna. det slutade i att vi rev ut datorn, bokhyllan och skrivbordet och tapetserade en fondvägg, helt själva. mammas min när hon såg vad vi gjort var priceless, HEHE.

före och efter (klicka om ni känner för't):


sen har jag sett på en gälet gammal beck-film med mamma och pappa från typ 70-talet. lite kul att se äldre versionen, men jag föredrar ändå de nyare. de är mer i min smak, huhu.

självklart missade jag också mer än hälften av "the f word" som mcfly var med på. så typiskt. hade ställt larm och allt, men jag hade så klart glömt mobilen uppe. jag kräks lite på mig själv.

nu sitter adina och jag och garvar åt scrubs. klockers. jag vill ha fler boxar. helst nyss.
imorgon ska lille jag till canalina. första gången jag är till hennes nya hus. sinnessjukt att jag inte varit där än. men nu så, äntligen! så ska vi mysa och diskutera tomas ledin. luvli. jag är så svinans peppad, vi måste verkligen åka på konsert med honom i sommar or i'll truly die.

må så gott!
- h

då vet vi båda två, det är så här man mår när man hemligheter har

tjabba. alltså jag har varit så rastlös idag. sinnessjukt. som tur var, var det mest under förmiddagen. runt 5 frågade pappa ifall jag skulle följa med till erikshjälpen och jag joinade direkt, var längesen jag var där. jag hittade en klocka. inte vilken klocka som helst, utan typ en sån jag googlat efter, en sån där som bläddrar fram siffrorna, liksom. den ser nästan exakt ut SÅHÄR. snygg som attan. sen råkade jag slänga med en smallville-film också. råkade. jag vill börja kolla på det men jag har inte fastnat. har sett några få avsnitt för längesen, men naaaa. kanske om jag ser det från början, tänkte jag. får försöka kika på den på lördag eller nåt, när jag vågat flytta ner till mitt rum igen.

senare på kvällen gick jag och becs på "i taket lyser stjärnorna". hade inga jätteförhoppningar. det var helt okej, men då hade jag i och för sig inte läst boken och hade inget att jämföra med. trodde självklart att det var lugnt, jag skulle inte börja böla, jag kan inte grina till film med folk omkring mig. ack så fel jag hade. pinsamt ju. men jag kan inte rå för det, jag är så lymla blödig. så fort någon grinar på film - vare sig det är av sorg eller av lycka - så sätter jag mig in i situationen och blir tårögd jag med. hade det hyfsat under kontroll, fram tills rebecca vände sig mot mig och viskade nåt. då sprack det, haha. vad  som är ännu mer pinsamt är att jag inte grinade till slumdog millionaire som är flera gånger bättre bara för att mamma satt alldeles intill, men till denna gick det minsann fast jag gjorde allt i min makt för att inte göra det. typiskt. blääää.

asch. nu ska jag mysa till scrubs och sen sova. i soffan. =ont i ryggen.
gonatt
- h



dagens rysare, 090415



markus fagervall - can you feel it

vadå bäst? :* alltså jag ryser vad bra han är.
jag hade ju hela skivan på datorn strax efter den kom ut,
men den försvann med resten av allt på hårddisken när datorn bröt ihop innan jul.
nu råkade jag få upp markus på spotify och kom osökt att tänka på denna
underbara dänga jag inte lyssnat på på flera månader.
puss påren :*

slumdog millionaire

fixade hem denna alldelex innan ipred trädde in, hann precis få hem den. nu var både adina och pappa borta och mamma är ledig imorgon så vi bestämde oss för att ha lite filmmys. vi velade hur länge som helst, men kom till slut fram till att se just slumdog millionaire. klokt val. jag hade ju hört att den var bra och sådär, men jag brukar inte gilla sånna där filmer, jag är mer en komedi/chickflick-människa (vilket bevisades när vi letade igenom filmer att titta på. mamma var inte sugen på nån komedi vilket gjorde letandet extremt svårt). men alltså detta. lätt en av de bästa filmerna jag sett, någonsin. trodde den skulle vara sådär bedrövande som man blev deppig av efteråt, men den här var så....varm. eller nåt. spännande, rolig, sorglig, romantisk, obehaglig - allt på samma gång. hade jag inte kollat med mamma hade jag bölat x antal gånger, men jag kan liksom inte det om jag kollar med någon. thank god, jag skulle inte orkat.

nu ska jag nog gå upp och mysa till scrubs eller nåt innan jag somnar.
hoppas på en fotorunda med kuhlan imöra. annars på torsdag. vi har sånna visioner, höhö.
adjöss
- h

love love love



är det bara jag som blir happyface av den här reklamen? det är inte ofta jag fastnar för reklam, oftast vill jag hugga dom med spjut, men vissa blir man bara glad av. det här är en sån. och sen när gospelkören sveper in, mysigt!

fotoblogg

mjoru. nu har jag kirrat en fotoblogg också.
http://TANTJAERN.blogspot.com


kika gärna in, är du hygglig.

- h

wishing I could be with you to share the view



jag har fotoexperimenterat idag i brist på annat att göra. skitkrångligt var det, jag har för kassa grejer, huhu.
originalen är svinfula, men jag blev nöjd när jag photoshoppade. mycket. eller, den här redigerade jag inte så enormt mycket ändå. det är typ att jag beskurit den och ändrat bakgrunden till kritvit, i det stora hela. så lite småfix.
roligare att testa sen med nya objektivet kanske, det är bra mycket ljusstarkare och skarpare, kitobjektivet är egentligen inte till för sånna här projekt. men roligt att ha testat i alla fall, hihi! nu tycker jag det får bli mörkt så jag kan testa att måla med ljus. höh.

dagens mäktiga, 090413



elvis presley - just pretend
the king of rock 'n roll, absolut. den här låten är så mäktig.
lugn, lugn, lugn, sen POW-WOW kommer refrängen som är så fin och maffig.
inte lite blandad musiksmak jag har. men det är kul.

Just pretend, I'm holding you
And whispering things soft and low
And think of me, how it's gonna be,
Just pretend I didn't go
When I walked away, I heard you say
If you need me, you know what to do
I knew it then, I'd be back again
Just pretend I'm right there with you

And I'll come flying to you, again
All the crying is true
Oh, I will hold you and love you again
But until then, we'll just pretend


svettlöken åke

tjabba tjena. jag har ont i ryggen. och gissa varför? jo, sent i natt när jag precis skulle gå ifrån soffan och lägga mig i sängen fick jag syn på en enorm, fet, snuskig spindel kravlandes på golvet som jag var tvungen att slå ihjäl med tv-dosan. jag höll på att krevera, kutade ut ur rummet och stack upp till övervåningen, passande nog hittade jag två (allt för tunna) övernattningsdynor som jag släpade med mig till scraprummet, la mig och somnade på studs. sen vaknade jag av att pappa berättade för mamma att jag låg där inne och hon började fnissa. men vad friden ska jag göra då?! skulle jag lagt mig nere hade jag förvisso somnat till slut, men säkerligen drömt mardrömmar eller bara sovit allmänt dåligt. näe, jag får nog leva med halvbruten rygg tills på lördag för sover nere i källarn innan dess gör jag bara inte. japp, jag är patetisk och pinsam men det är jag i ett nötskal. deal with it. så här i efterhand undrar jag hur i fridens dagar jag för två år sen eller vad det var temporärt flyttade ut ur mitt gamla rum på övervåningen en sommar för att jag sett småspindlar där lite nu och då. what a wuss. de vider som lever nere i källaren är säkert 10 gånger större eller nåt. alltså jag kräks. uäääk.

i övrigt har jag inte gjort nåt speciellt idag. den enda gången jag vistats i mitt rum var i morse när jag sprang ner och hämtade datorn, sen efter det har jag hängt i tv-rummet och mestadels i adinas rum där mamma och jag har toknött gilmore girls. mysigt ju. vi drack två koppar te och jag åt rostat med vitlöksost på. så sinnessjukt smarrigt.

jag återkommer om sisådär en minut med en dagens. det är knivigt idag. det är en låt som verkligen är DAGENS låt, men den har jag redan tipsat om. bara det att nu finns det en musikvideo också. det gjorde det inte när jag tipsade. jag kanske visar den senare ikväll eller imorgon då. för my, oh, my, är jag kär i den eller vad! jag tipsar om dagens next best thing istället.

adjöken
- h

jag spyr. jag kräks. jag dör.

jag älskar våren, men det finns en sak jag verkligen hatar och det är när spindlarna börjar dyka upp. alltså jag får panik. jag har inte sett en spindel här nere på länge nu, men nu när jag dammsög såg jag en enorm, vidrig, brun, kravlande spindel vid dörren. jag fick panik och dammsög upp den, så nu var jag tvungen att snabbt kasta ut dammsugaren också. smart. not. nu inbillar jag mig att det kittlas på huvet och på ryggen av små vidriga spindelben också. jag hatar det. jag vet att det är mitt hår eller nåt annat, men efter att jag sett en spindel tänker jag bara "AHHHHHHhhhh en spindel på ryggen" ungefärt. jag hatar hatar hatar spindlar. och ja, jag vet, dom är inte ett dugg farliga. men dom är så slemmigt obehagliga. snabba och med äckliga ben och uschhhhhh jag ryser bara vid tanken av dom.

oh man. nu kom det en till och kröp. patetiska lilla jag fick ännu mer panik och tvingade ner mamma för att sanera rummet. hon hittade två till. först en vid nattduksbordet och sen en sinnessjukt enorm precis under sängen. alltså då var det nära att jag fick kväljningar. det är nog äckligt när de vidriga krabaterna är på andra sidan rummet, men när de är kring sängen är det värst. undrans om jag kommer kunna sova här i natt, seriöst. jag är rädd för mycket joll, men spindlar är det värsta, helt klart. och allt pga att jag inte fått några lister ÄN. jag hittar alltid spindlarna där listerna skulle suttit, alltså måste det ju vara därifrån de kryper fram. men på lördag ska jag äntligen få dit dom fördönade pinnarna. frågan är om jag kommer klara av att vistas så värst mycket i rummet tills dess. blä.

anyhow.
igår åkte vi till sara och grillade. jag mitt nöt tog med parisare, huhu. jag är en sån konstig person. när alla andra har med kött och sånt tar jag med grillkorv och bröd. därför ville jag variera mig lite denna gången och ta parisare....... jag är inte sugen på kött och sånt när jag är borta. det är för krångligt. när man är hemma är det kung, dock. men mysigt var det i alla fall. även fast jag bara sitter tyst och gör ingenting tycker jag det är roligt att träffa folk och umgås. jag sitter bara ensam hemma annars, i princip. tråkigt ju. så detta var en frisk fläkt. I likey.

nu vet jag inte vad jag ska göra. jag tappade helt städlusten när spindlarna invaderade rummet så nu är jag mest bara rastlös. tur att jag hann nästan klart i alla fall, så jag inte bara hade plockat undan typ två tröjor innan jag fick syn på äcklet.
adjö
- h

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

habbahabba. det har varit en mysig dag hittills. vaknade runt 10, gick upp för att hämta laddaren till datorn och möttes av mamma och adina som sa att jag kunde börja leta påskägg nu och så slog det mig att, just det, det är påskafton idag. så kan det gå. sen har jag sett klart på scrubs och käkat godis. sista avsnittet var kung. ted's band (= kung bara dom) spelade eight days a week på turk och carlas bröllop. jag blev helt i extas och sjöng med. lite av en favoritdänga, ju. "I ain't got nothing but love babe, eight days a weeeeeek". åh, puss på den. sen har jag då käkat lite påsklunch och nu nöter jag tomas ledin - mannen, myten, legenden. jag kommer ihåg på den förra ti'n när jag och carro satt i hennes stuga i lössenbo och lyssnade på en ledinplatta. vi var nörd redan då, hihi!

nu ska jag fortsätta njuta av dessa underbara låtar.
NU ÄR JAG HELT GALEN, GALEN I DIG
I DITT HIMMELSKA LEENDE,
I DITT SKRATT


gla' påsk!
- h

dagens kvällsmys, 090410



tomas ledin - i natt är jag din

kom just hem från en riktig myskväll hos rebecca.
vi kikade på eva och adam, och fastnade så klart vid den här gamla dängan.
alltså detta är sena sommarkvällar personifierad.
luv it. aw, när alex spelar den för annika i regnet. man blir ju lite rörd alltså. :*

Dra ner rullgardinen
Släck alla lampor som stör
Lägg dig ner och lyssna
På stadens skrik utanför

Vänd dig om sakta
Och le som bara du gör

I natt är jag din
I natt är du min
Och ingen ska få ta
Natten ifrån oss


plans

finally, I've got plans for tonight! jag och becs ska busa och mysa. och käka. HE. HE. jag kommer vara överpigg, så länge som jag har sovit inatt. kul ska det bli. HUHU!


adjöss, nu ska jag se klart på filmen och sen kanske se på jane eyre med mamma när hon kommer hem.
- h

utvilad

alltså herregud. jag har aldrig varit med om nåt liknande. kom hem igår efter fyra nån gång, kollade på lite scrubs, sen kom mamma hem så vi tänkte titta på casablanca, vi kollade i kanske en kvart, sen blev jag så fruktansvärt trött och somnade. jag tänkte, äh, jag vaknar väl snart så jag hinner se filmen när det börja hända lite. men icke. jag sov. och sov. och sov. och sov. klockan två på natten vaknade jag. då hade jag sovit ca 8 timmar, vilket är mer än vad jag brukar sova på vardagarna. och ändå var jag inte det minsta pigg! så jag hasade mig ner till mitt rum, knäppte på lite scrubs, såg på kanske ett avsnitt, sen däckade jag igen. hade ställt alarm på 8, 8.10, och 8.20 för att försäkra mig om att jag vaknade tidigt, men inte det heller. jag måste ha sovit extremt djupt för jag har inget minne av att jag hörde alarmet någon av gångerna. så istället vaknade när mamma kom ner kl 10. shit. 16 timmar. mer än ett halvt dygn. helt cp. det är lika bra att jag hittar på nåt att göra ikväll så jag inte råkar hamna i sömnkoman igen. jag är öppen för förslag.

adjö
- h

pösk

habba. nu har jag lov. skönt ju. sitter i soffan och myser till scrubs efter en lyckad dag i sandviken och valbo, huhu. jag har tjackat jeansleggins, tröja, örhängen och lite sminkstuff.

nu ska nog mamma och jag se på casablanca. hoppas jag tycker om den bara. jag är tveksam.......... men anyhow.
adjö
- h

dagens fullpott, 090408



håkan hellström - nu kan du få mig så lätt
det här, mina vänner, är nog en av de bästa låtarna jag vet.
har länge tänkt lägga upp denna som en dagens,
men jag har liksom velat vänta med det bästa till sist, på nåt sätt.
men nu kunde jag inte hålla mig för jag lyssnade på den i bilen hem och kände att jag var tvungen.
det som är lite cp är att jag upptäckte den först förra året, strax innan sommarn.
långt efter alla andra. men det gör inget. nu har jag upptäckt den i alla fall, och det är jag gälet glad för.
den osar sommar så det skriker om det. svala, sena, lugna sommarkvällar. oh, jag ryser.

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Det var så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något,
hoppats på något

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt



lov. i princip.

HEJ
sista riktiga skoldagen är över. förstå vad underbart. imorgon blir det bad och shopping. ah. livet leker.

mamma, mormor och jag var på stan i bollnäs idag en skvätt. jag gjorde ju prov efter skolan, så efter jag gjort det kom de och hämtade mig så åkte vi till först stan, sen dollar och karlssons. köpte litegranna. en tröja på lindex, en elvis och en beatles-tavla på karlssons (nej jag kunde inte låta bli även fast jag inte har en blekaste aning om var jag ska ha dom, jag tog dom minsta men ändå, har zero wallspace), godis på dollar och karlssons, sen tog vi en fika på norman's coffee. varm choklad och american cookie. smarrigt som attan.

nu ligger jag och gottar mig med godis och påskmust och ser på scrubs. boxen kom idag! YEY. såg också att de två första säsongerna fanns på karlssons också för samma pris som jag beställde för, så ska jag dit nå tag så ska jag nog slå till. huhu. då får man dom snabbare än om man beställer ju.

anywho. adjöss
- h

dagens glädjefnatt, 090407



counting crows - accidentally in love
nötte den här låten i princip hela vägen fram och tillbaka från skolan.
den är så glad. och det smittar av sig.
puss påren. det ska till mycket om jag ska tröttna på den. går nog inte.

How much longer will it take to cure this? 
Just to cure it cause I can't ignore it
If it's love
Makes me wanna turn around and face me
But I don't know nothing 'bout love

Come on, come on
Turn a little faster
Come on, come on
The world will follow after
Come on, come on
Cause everybody's after love

step on my blue suede shoes

"It's not a unicorn, it is a horse with a sword on it's head to guard my hopes and dreams!"
- Dr. John "J.D" Dorian

a hej.
pappa och jag sitter och ser på nån gammal elvis-dokumentär på tv. nörd vi är. jag sitter och inväntar suspicious minds, if I can dream, blue suede shoes, can't help falling in love och in the ghetto. om jag inte missat dom då. asch, kan inte ha missat så lymla mycket, är ju en timma kvar. he. he. ojdå, nu är han ute mitt i "love me tender" och typ hånglar upp alla tjejer i publiken, en efter en. så kan man också göra. tydligen.

anyhow. imorgon är det sista riktiga skoldagen innan lovet. svinans skönt ju. jag ska stanna på skolan och göra prov i litteraturhistoria. kan typ inget, men ändå skönt att ha det avklarat innan lovet. sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka runt till lite affärer och sånt. småmysigt jö.

nu ska jag fortsätta glo. haha.
oh, nu sjöng elvis en låt jag aldrig hört förr. "just pretend". I like. måste kirra. HEHE
adjöss
- h


threadless

     

snyggaste tröjorna i stan. vill ha? svar: ja.
finnes här: THREADLESS

i'm no superman

ojrå. råkade visst klicka hem mig en liten säsong av scrubs. blev bara så gälet sugen och vågar inte ladda hem. billigt också. 149 fraktfritt. lugna gatan, ju. så vill jag ha nåt att göra under lovet ifall det blir dåligt väder och man blir rastlös. åh. hoppas den kommer på posten innan påsk. jag vill garva åt JD's cp-dagdrömmar och åt dr cox snabbkäftiga kommentarer. helst nyss, också.

snart lov. jag längtar som en get.

nu ska jag fortsätta att se på project runaway. det är köng. i kvällens avsnitt ska de designa outfits til dragqueens. kul att se när de tar ut svängarna helt, höhö!

adjöss
- h

dagens återfall, 090405



tyrone wells - sea breeze

åh. den här är så slemmigt bra. lyssna och njut.
har älskat denna från första stund,
och jag hittade den för x antal år sedan.
puss påren!


eh mu?

hej. idag har jag gjort i princip ingenting. bortkastad dag. snart är det i alla fall lov. skönt.

jag har liksom inget att skriva idag. jag är tom på ord. har inget spännande att berätta.
absolut ingenting.

adjö
- h

dagens rysare, 090404



gavin degraw - glass
woah baby. den här mannen kan, han.
den här, free, why do men stray och stay är mina nya nötarlåtar,
dock hittade jag inte why do men stray och free på youtube,
för nya antar jag. men så fort jag hittar dom lägger jag upp dom!

After the heavenly speech
your body throws holy heat
the angels sing when our eyes meet

It wasn't a lie but it wasn't true
I just wanted to make you feel good
just wanted you near
I wasn't prepared I wasn't thinking of you
that you could actually love me
it never should have started



it wasn't a lie but it wasn't true

Fool you made the girl fall in love
you said those beautiful things
she thought you spoke things you mean

Caress her skin like it's glass
she hears your voice making plans
and she just breaks in your hands

You don't wanna see somebody beg
as you feel her heart surrender
you begin to fall
How do you say that something's through
when it never even started
at least not for you

jag sitter och ryser även fast det är så varmt. för jag lyssnar för tillfället på gavin degraw - glass. vacker som tusan. jag smälter och dör en skvätt. musikaliskt geni är vad han är. shit pompa.

efter förra blogginlägget stack jag och adina ut på lite äventyr på byn. var ute längen och väl. men kära nån, vilket VÄDER. jag får vårkänslor i hela kroppen. vi gick runt typ hela byn i alla fall, sen satte vi oss på en bänk och glassade i tshirt och med lite fika. så gälet ljuvligt. sen gick jag till mormor och diskuterade lite café, sen gick jag upp till stina en snabbis. hon lekte i våran gamla lekstuga. söt hon är. gjorde havregryns-te och stuff. rolig tjej.

oj, klockan är 18.17! det känns som att den är typ 12 på dagen. galet ju.

fy friden vad rastlös jag är. har varit ute på mest hela dan men det duger inte! jag vill göra någe sköj. inte bara sitta här och mögla. hjälp mig är du bussig?

adjö
- h


I'm the fight and the dance, I am heartbreak and romance

And I wanna be free
Wind in my hair
Salt on my skin
Sun in the air
I have to feel love
Holding on me
I'll give you everything
that you would ever need

godmorgon! somnade tidigt, ställde klockan på 9 men somnde om och gick inte upp förrän 10. mysigt det med. ligger nu i soffan uppe med datorn i knät och lyssnar på spotify medan solen skiner in genom fönstret! ah, ljuva vårväder. våren är nästan bäst, ändå. underskattad årstid. men i alla fall, jag hittade just gavin degraw's nya album på spotify. fann en ny låt. "free". låter inte som hans äldre låtar, men oh sweet moses, denna är så vacker. passar perfekt såhär en vårig lördagmorgon. jag njuter, kör denna på repeat. puss påren.

nu ska jag fortsätta nöta den lite, sen ska jag kanske ut och fota lite om jag känner för det.
adjö
- h

dagens pow-wow, 090403



erik linder - in this heart
mamma och jag satt förbluffade vid datorskärmen när vi såg klippet från talang med honom.
alltså shit. lymla mäktigt. det här är egentligen inte min musiksmak, så.
men hur i hela friden blir man inte mållös av detta? grym snubbe. yep.

with every single breath I'm gonna love you

hej du. helg. så gälet efterlängtat. sitter för tillfället och ser på så ska det låta. liksom, både markus fagervall och thomas järvheden är med, kan ju inte bli bättre i princip! åh, jag försmäktar lite. markus sjöng nyss fix you så vackert så jag höll på att dö en slurk. och efter edt sjöng shirley och järvheden en gälet vacker duett. bara sara löfgren som förstör startfältet nu. annars hade det varit komplett. kom även att fundera på att AH markus har varit på persmässan (<3), sara löfgren skulle komma men var "sjuk" den dagen, nu borde det vara järvhedens tur! tänk vad underbart det skulle vara. så jag googlade lite, och fick reda på att min lille KEVIN kommer på persmässan!!!!!1111111ettttt har skivan, måste toknöta alla låtar så jag kan dom tills i sommar! with every bit of me kan jag utan och innan, en av mina favoritlåtar genom tiderna, seriöst. kan inte tröttna på den. aja, hur som helst så har jag tyvärr inte fastnat för någon av låtarna på skivan ännu, men det gör inget. bara han som person är värt att gå på mässan för. så lymla skön. som en fyraåring inburad i en 20-something-årings kropp. kung.

lugn dag idag, fört två lektioner i skolan, sen uf-mässan. mässan var seg, för det var så lymla smockat med folk där så man såg ju inget i montrarna så det sög. sen åkte jag hem, var hemma en liten stund, sen blev jag så oerhört rastlös att jag tvingade mer eller mindre med mig pappa att åka på byn. han däremot ville också på uf-mässan så jag fick åka dit IGEN, men det var lite bättre nu för det var inte så mycket folk så man kunde gå lugnt och kika. sen när vi varit där en snabbis, stack vi till elvéns. objektivet kommer inte förrän senast sista april. förstå min förtvivlan. så typiskt min otur. jag pallar inte. jag vill ha det NU. men det verkar vara slutsålt precis överallt. jag dör. hjälp mig då?

nä nu ska jag försöka vara social med min familj, yes.
adjö
- h

dagens busiga, 090402



thomas järvheden - feeder

sjuk han är, HAHA. kung dock. gillar att han både kör seriösa och oseriösa låtar.
oh, nu vill jag lyssna på alla gamla låtar med honom. var ett tag sen.
allra sista låten på "thomas järvheden - seriöst roligt" är bäst. lymla fin, men jag hittar de absolut ingenstans.
sur jag blir.

ät mig inte

habba. alltså vad är detta, för en vecka sen ramlade jag så jag fick ont i svanskotan, för nån dag sen fick jag typ kramp i skulderbladet och nu gör det ont när jag andas, vilket är precis hela tiden. dessutom är jag fortfarande öm i svanskotan. detta suger. blääää.

ah, åkte bil hem idag, så svinans skönt! kom hem strax exter kl 16. shit pomfrit, vad gött det var. så nu har jag legat i soffan och myst med popcorn, saft, vindruvor och baguette med vitlöksost. vardagslyx så in i norden. så har jag sett nästan sett klart säsong ett av one tree hill nu, bara två avsnitt kvar. jag kvävs, vad bra den serien är.

var ute en svänka och knäppte lite kort också, dock blev som kassa. mulet och trökigt väder idag, men hellre så här än snö, i alla fall. var ju bara tvungen att testa dagens uppgift på fotokursen online som jag (äntligen!) anmänt mig till. kuligt! dagens tema var bländare. spännande var det. hihihuhu.

aj, min nacke.
ännu mer ont
hejsvej
- h

en hundring är ju nästan början på en miljon, dä

nu äre kört! nu äre kört!!1
fysikprov imorgon=poop. prata om en teknikartikel på TMS imorgon=poop. kommer dö en skvätt imorgon=poop.

jag orkar inte med det här jag e. nu vill jag sova. och ha lov. och se på filmer och serier utan att vara stressad. plis plis.
adjöss
- h

RSS 2.0