TADAM




http://PIMPMYDAY.blogg.se



checka. har den vid sidan av denna så jag ska skriva i båda, okej? :)




filmnördat

det enda jag gjort under hela lovet är att tanka film och serie och legat och glott på dom. galet.
but I like it! det är så jag kopplar av och mår bra. jag orkar inte bry mig när mamma tycker det är fel att jag bara ägnar mig åt dator och tv istället för att göra något annat. det är det här som är mitt intresse och det är det jag mår bra av, deal with it.

har en period nu när jag tankar de avsnitt av reaper som 5:an inte visat än för jag kan inte hålla mig, jag vill veta fortsättningen :) det är så stört bra. alltså när jag såg trailern i somras på 5:an så tänkte jag bara "vad i  HELA FRIDEN är det där för stört skit om en kille vars föräldrar har sålt hans själ till djävulen?!?1++" men så råkade jag se det en dag jag var rastlös och blev fast? mamma tyckte det var...udda... att jag gillade den så mycket. med tanke på att jag är kristen xD men det är så oseriöst och roligt! samma humor som i psych, ungefärt! liksom sam fångade senast en förrymd själ med hjälp av en magic bullet (som jag för övrigt alltid velat ha sen jag såg reklamen på tv-shop av  nån sjuk anledning....). bara en sån sak.

och igår natt. kära nån. jag såg en video med klipp från Cinderella III - a twist in time. jag har inte sett tvåan och kommer ihåg noll av ettan då det var säkert 10 år sen jag såg den, men ändå blev jag heeeelt förtrollad av den här videon och måste tanka filmen.
jag tror låten gör mycket också. så extremt fin låt och passar bra till klippen. men jag måste se filmen. kors i taket.



dagens låt: staind - everything changes

adjöken!


OBS!! Följ min blogg med bloggkoll


RSS 2.0