I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately

haj. här sitter jag i soffan och myser med te och baguette och vindruvor. smarrigt som attan. har varit en mysig dag i övrigt, stack en sväng till mormor och var lite barnvakt åt stina medan ann-louise och svenne var på utvecklingssamtal med andré. alltså stina. vilken tjej. jag vet att jag tjatar om ungen 24/7, men spendera en stund med henne ni med och jag lovar att ni är lika såld som jag är.

i natt ska jag tanka film. jag laddat upp en lager torrents som ska få ladda under natten. just nu försöker jag ladda hem nya gossip girl, sen under natten ska jag tanka:
- slumdog millionaire
- nya one tree hill-avsnittet
- narnia
- kung fu panda
- dead like me after death
- pineapple express


vissa är jag knappt peppade att se ens, men lika bra att ha ett litet lager till lediga stunder, typ påsklovet eller nåt. perfekt. i natt tankade jag förtrollad, marley and me, the reader och supersugen. great.

nu ska jag fortsätta fika. crap. mitt te har kallnat.
adjö
- h

naley

snodde denna från jennie. jag kommer inte på nån ny dagens, har inga prylar på lager att tipsa om jag jag har inget att göra. tihi.

Har du:
FOLKÖL I KYLEN: nej
NÅGOT HUSDJUR: nepp, inte längre
NÅGON FLICK/POJKVÄN: nej
PUDER PÅ DIG:
NÅGRA FRAMTIDSPLANER: jovars
EN LEVANDE TRO: joru
NÅGON SJUKDOM: inte vad jag vet om
GYMKORT: men gud, nej
NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM: problemet är att jag inte har några
EN HOMOSEXUELL KOMPIS: näe, inte vad jag vet i alla fall, huhu
NÅGON FAVORITLÅT: sinnessjukt många, ja
DUSCHAT IDAG: nä, igår kväll
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: vette tusan
NÅGON VÄN SOM SPELAR I ETT BAND: jamen gröna bandet!
NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG: ja
TUFF KOMPIS SOM KAN FÖRSVARA DIG: jora, dom är rätt tuffa
NÅGOT BEROENDE: ja, socker
FIKAT IDAG: japp. fem bullar, massa frukt och en hög med digestive
NAGELLACK: jag har ju för friden knappt nå naglar

VEM:
AVSKYR DU: onda människor, typ
HÅNAR DU : typ. blondinbella.
DELAR DU MEST MINNEN MED: olika
LÄNGTAR DU MEST EFTER: just nu är det stina för hon behöver busa mig glad
STÖR DU DIG PÅ: många, tyvärr. inklusive mig själv.
GOSAR DU MED: stina är gosig
LAGAR MAT: mamma och mormor är enna hejare på det området
DISKAR: dishwasher, yes
STÄDAR DITT RUM: hanna banana

VILKEN:
TIDNING LÄSER DU: hm. läser typ aldrig tidningar
BUSS ÅKER DU OFTAST: hundran till och från skolan
FRISYR: just nu - utsläppt och fult som vanligt
DAG FYLLER DU ÅR: 18 mars
ÅRSTID FÖREDRAR DU: våren och sommarn, yes baby yes
STAD ÄR DU UPPVÄXT I: stad och stad? edsbyn

VAD:
GÖR DU NU: ser på one tree hill, puss
GÖR DIG TILL EN BRA MÄNNISKA: vette tusan
GÖR DIG TILL EN DÅLIG MÄNNISKA: vene
ÄR ROLIGAST JUST NU: lov snart
HAR DU PÅ DIG NU: kläder, I guess
HAR DU FÖR SMINK: egentligen inget för dagssminket har försvunnit för längesen
ÄGER DU FÖR SKOR: alldeles för få, måste köpa ett par snart
LÄSER DU FÖR BOK: om jag kunde drömma (twilight). tyvärr är jag seg på att läsa.
SKA DU GÖRA NU: fortsätta se på one tree hill. kanske plugga en skvätt.
HUR SKA DIN DRÖMKILLE/TJEJ VARA/SE UT: humor, go, omtänksam. skulle sitta fint, det
KALLT UTE?: ja, blä
IDROTTAR DU?: uäk, nej
SISTA DU ÅT?: ett gött kex
HAR DU EN GITARR?: mamma har. pappa har. inte jag. vetu varför? för jag kan inte spela
VILKET LAND VILL DU HELST BESÖKA?: united states of america, yep

TYCKER DU OM DATASPELSVÅLD?: äe
HAR DU BRA HÖRSEL?: .........................nej?
TYCKER DU OM SÅNT HÄR?: okej tidsfördriv
TITTAR DU MYCKET PÅ TV?: .......................ja?
NÄR SPYDDE DU SIST?: typ mellanstadiet
VARFÖR?: magsjuk?
DESIGNKLÄDER ELLER H&M?: h&m, lätt
SENAST SPELADE DATASPEL? mario på hamsterpaj. höh. annars kanske typ. tarzan. coolt ju
HAR DU NÅGON PIERCING?: nä, vanliga hål i öronen bara
HAR DU NÅGON TATUERING?: nepp
ÄR DU RIK?: nej
TYCKER DU OM INDIEPOPARE?: har ingen koll på sånt där
HAR DU BRA BETYG?: jorå. eller, i högstadiet i alla fall. nu vette tusan
VAD HAR DU FÖR MATTEBETYG?: vet inte vad jag ligger på i b-kursen, sörru

shabalabala poolarn

aa hej. har inte hunnit blogga, kom hem på en gång från bussen (btw - inget objektiv idag heller! jag kreverar!), städade och värmde bullar och sådär, sen kl 18 kom ungdomsgänget och vi var här och spelade spel och umgicks. lymla nice. har matteprov imorgon också. känns rätt okej ändå, det är inte ett så svårt kapitel. eller, det beror väl på vilka frågor som kommer på provet. men förra provet var riktigt vidrigt så efter den pinan känns detta som a piece of cake, nästan.

nu sitter jag och ser på one tree hill. holy macaroni vad jag älskar den serien. lätt en av de bästa som gjorts i världshistorien. jo, säkert! jag överdriver inte en enda smula. snarare underdriver. eller vad heter det? ah, skit samma. mitt hjärta brister lite när jag ser keith. jag vill grina bara åt det, nästan. även fast detta är säsong 1 och själva händelsen så att säga händer först i säsong 3.

fick också reda på några höjders i skolan idag. först att vi åker på UF-företsgs-grejs i byn på fredag, vilket innebär att vi får kompledigt sista april, välbehövligt I might add. sen kom nina och sa att på skärtorsdagen, när vi trodde att vi skulle angla och jag var less för jag hatar att pimpla och allt sånt skit när man bara sitter still och förfryser på en sjö, så ska vi tjejer istället åka och bada och sen åka till valbo en sväng. sicken lymla helomvändning. ska bli sköj. och sen efter det är det lov. yes, baby, yes!

jag ska gå upp och värma på lite bullar igen. jag kan nog aldrig föräta mig på bullar. har redan käkat två och smällt i mig massa frukt och jox på det. men nä, runt tre till bullar kan jag lätt klämma i mig. sen får det vara nog.

oh, jag ska börja på avsnitt 6 nu av one tree hill! YES snart åttonde! halleluja!
adjö
- h

tillägg:
AJJJJJJJJJJJJJJJJE för friden, vad har jag lyckats med nu då?!?!+1 det hugger på nå vis i skulderbladet, typ kramp eller nåt annat äckligt AJEEEEEEEEEEEEEEE hjälp mig, jag står inte ut :(((((((((((((((((( zon och massage hjälper inte, detta SUGER

don't say I never gave you anything

halloj. kom just hem ifrån en eftermiddag med stina-bus. alltså jag förstår inte hur i hela friden en unge kan vara så galet go. "kom bästa kompis! =D", klart man smälter? jag ska bannemig kidnappa henne en dag och flytta till soliga mexico. jag måste.

nu är jag ensam hemma en stund. skönt. fick en plötsligt ryck att jag ville se om one tree hill säsong 1. kära nån vad längesen det var jag såg igenom hela den säsongen nu alltså. säsong 2 har jag sett hyfsat nyligen, likaså säsong 3 och ströavsnitt av säsong 4. + säsong 5 och 6 som är nya i sig. men säsong 1 var den galet längesen jag såg. kanske två år sen! inte klokt. i alla fall sen jag såg hela säsongen på en gång. ströavsnitt på tv kan man ha sett mer nyligen, men näe, jag tror bannemig att senast jag såg säsong 1 var när jag, rebecca och linnea var och praoade i ö-vik, vilket var två år sen. sinnessjukt ju! så är det så ovant att se alldeles från början nu. från att sett senaste avsnittet frän sjätte säsong för någon dag sen där nathan och haley har en son till detta, då nathan är ett svin och han och peyton är tillsammans? det matchar liksom inte nånstans. det känns som nathan alltid varit prince charming och att han och haley alltid varit gifta. gälet.

nu ska jag nog gå och poppa en pöse popcorn och hämta mig en flaska påskmust och mysa ordentligt till one tree hill. jag längtar till mitt favoritavsnitt på säsong 1, det åttonde! undrans hur många gånger jag sett det egentligen, kan se det precis hur många gånger som helst utan att tröttna skulle jag tro.

puss och adjö
- h

sunday baby

hej typ. jag är en riktig lymla lurk idag. ligger äcklig och seg i soffan med datorn i knät och filar på webbdesign-blogg-layouten. försöker koda nu. går åt skogen, yes.

jag är höngrig. men orkar jag laga mat? icke. buhu. jag svälter om jag inte får mat snart. gimme gimme. jag är sugen på nån maffig mat, typ mängder med spagett och köttfärssås. jag kommer dö. blä.

undrans om jag ska ta en paus från kodningen och gå och duscha och sticka upp till mormor för att diskutera caféplaner. jag tror bannemig att jag gör det.

hejsvej!
- h

kvällning

hej. nu har jag haft min tv-kväll. mysigt. först wild kids, sen sveriges smartaste barn, sen robinson och så nu wallander och efter det blir det veronica mars. underbart.

har suttit och filat lite på blogglayouten till webbdesignen också. det går framåt, men vette tusan om jag hinner klart, alltså. hektisk vecka nästa vecka med massa äckelprov och sånt, och veckan efter det har vi bara en dag med webbdesign istället för två och jag antar att det ska vara klart till dess. inte säker, men ändå. kaotiskt.

aj, ont i ryggen
ska gå

hejs!
- h

kräkel späktäkel

urk, nu är jag på dåligt humör. fick min fotoskrivare idag (tyvärr inte objektivet........attans bananer!) och den är helt underbar, så därför har ju såklart min dvd-skiva med alla foton från i somras sprungit och gömt sig?!?+ vad, VAD har jag gjort för att förtjäna detta? less jag blir. jag har letat över allt. mamma har letat överallt. hittar den icke! det sjuka är att man ofta sett den legat lite här och var i huset men när man väk behöver den är den puts väck? jag kräks.

jag ska gå och dö lite
adjö
- h

honey, I'm home

hejsan! äntligen hemma efter några mysiga dagar i idre. är helt slut.
är inte riktigt på blogghumör nu, jag vill mest bara ligga och mysa i soffan, tur för er så slipper ni läsa mitt svammel.

det enda jag känner för att säga nu är - YES, magnus vann let's dance!
adjö så länge!
- h

farewell

oj, inget inlägg idag. det beror på att det varit skola, sen handlade vi på ica, sen åkte vi och åt hos mormor och sen satte jag mig med engelskabrevet, vilket jag fortfarande gör. hade inte skrivit ett ord innan. så grymmans svårt att komma på nåt bra på lektionerna, det är hemma man kommer igång. nu har jag bara lite kvar, men jag har ingen ork kvar nu. så om vi får mer lektionstid på oss imorgon att skriva så gör jag klart det då, annars får jag sitta och skriva på bussen då. eller möjligen imorgon bitti om jag är snabb. sånt som märks, antar jag.

nu är det lost. ska blåsa håret först sen gå ner och lägga mig i sängen och kika på det tills jag somnar. typiskt att det börjar så sent på kvällarna, slutar ju inte förrän 23.40! varför kör inte 4:an på 21-22 som vanligt? less jag blir, jag och mamma som brukade knarka lost ihop, nu kan vi inte göra det heller för 22.40 har mamma gått och lagt sig för längesen. dåligt, tv4, dåligt.

just ja, jag måste packa litegranna också. crap.
gotta go!
- h

in the ghetto



erkänn coolast i stan. sånna vill jag käka pez ur. kostar $20.99 på RETROPLANET.

dagens rysare, 090323



marianas trench - alibis

upptäckte denna låt genom kyle xy. underbar truddelutt, spelas flitigt på ipoden. möms.

This is not the man I hoped to be
And I'm just trying to stop the bleeding
 I don't know how to word it I just started to deserve it
And all my, all my faces are alibis
And me, I'm half the man I wanted to be



om du var här, den jag alltid velat ha, den jag aldrig kunnat nå, du som aldrig kunnat se att jag finns kvar här

habbetihabbeti. kom just hem från tonår. har proppat i mig mackor och fika och te, så jag tror jag spricker vilken sekund som helst, men det är det värt. så svinans gött det var, alltså! och som om det inte vore nog ska jag nog gå ner och smälla i min massa godis snart också. tjockisdan idag.

urk, engelskabrevet ska vara klart på onsdag. "skit-och-piss", som mamma skulle sagt. och jag har inte ens börjat. egentligen borde jag skriva lite nu eftersom att imorgon kommer jag troligen packa en del till fjällen + duscha och greja, men jag orkar inte. bläkenbläken.

satt nyss och kollade på gamla dagens-inlägg nyss också. lyssnade lite på sk8 - om du var här. lymla grym den är läll. för övrigt så kommer jag med en dagen om nån minut, håll ögon och öron öppna.

näe, jag tror bannemig att jag ska förflytta mig en trappa ner och bänka mig framför tvn med godis och påskmust och se på antingen reaper eller nån film jag laddat hem men inte titat på än. kanske yes man, ice princess eller varför inte den gamla beck jag skaffade för längesen. inte beck med haber och persbrandt alltså, utan med gösta ekman (sickan!) och company.

vi får la se hur det blir.
adjö
- h

dagens barndom, 090322



nicke och nilla - diggar dig

jag satt och tankade barnmusik igår. köng jö. nicke och nilla samt nicke och mojje är bäst. weho!
jag har nicke och mojje-skivan och adina har båda nicke och nilla-skivorna. jag ska tvinga mina barn att lyssna på dom under hela sin barndom. + moraträsk och gamla smurfhits. stackars ungar kommer bli mobbade.

idag är en annan dag

habbahabba. det blev en tidig morgon idag med. kollade just igenom gårdagens inlägg och upptäckte mitt smått hatiska inlägg jag postade efter bandymatchen, haha. shit vad sur jag var då. det höll i sig i kanske 10 minuter. sen satt jag och såg på tv och dunkade musik som vanligt igen. tokigt det kan bli. så hjälpte det ju lite extra på kvällen när mamma och jag hade skjutsat adina och anna till runemo och såg på hemvägen några marchaller. vi tänkte "aw, det blev några marchaller i år ändå :')". någon meter framför stod en skylt så vi förväntade oss att det skulle stå något i stil med "vi älskar er ändå :D" eller  något annat peppande. det stod "marchaller till salu"............. hade jag sett detta 10 minuter efter matchen hade jag säkert tänkt "fy vad löjligt", tönt som jag är. men när vi läste det där kunde vi inte annat än skratta. och skratta. och skratta. :D silver är bra det med. jag är glad. thumbs up.

aja. jag har suttit och filat på webbdesign-uppgiften idag, nu när jag har photoshop igen. det gick sådär. hm. detta kommer gå åt skogen. men hoppas det kommer fixa sig till slut, för jag vill helst känna att jag orkar fortsätta med bloggen senare också, inte bara koda och greja och sen inte orka med den? ickeicke.

lägger också över alla mina grejer på datorn till en extern hårddisk för tillfället, utifall datorn skulle säga tack och hej leverpastej. ser på den rätte för rosing under tiden. det är pinsamt, hela programmet. men ack så roligt att sitta och dissa för sig själv i tv-soffan. sån är jag. "skadeglädjen är den enda sanna glädjen" som någon klok människa sa en gång i tiden.

vill till slut slå ett slag för programmet "vårt bröllop i era händer" på tv3 ikväll kl. 20! tyvärr är det samtidigt som wipeout som jag också vill se, dels för att skratta ihjäl sig åt felix och hans dissningar och dels för att få se linda rosing och kitty jutbring skämma ut sig ännu lite till i svensk tv. får se vad jag känner mest för at the end of the day. och efter det är det sanningens ögonblick, vilket jag absolut ska se på. köng det där.

adjöss
- h

dagens stornötare, 090321


kelly clarkson - my life would suck without you
har alltid gillat kelly clarkson, hon har sån gälet grym pipa och jag gillar hennes stil på låtar, vanlig hederlig pop!
första gången jag hörde en snutt av denna på mtv fastnade jag inte nåt, men efter andra lyssningen var jag fast, huhu! refrängen är bra, men verserna är totalt enastående. och hennes pipa ovanpå det. smack.

GÅ OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

 

jag kräks snart






I know that I’ve got issues, but you’re pretty messed up too

habbahabba. idag ställde jag klockan på halv 10, galet tidigt för en helgdag egentligen, men jag resonerar som så att ju tidigare jag vaknar desto längre blir ju helgen! sen fick jag reda på att vi skulle åka och kika på lägenheten mormor ska flytta till i mitten av juni, så vi stack dit. spännande som attan. mormors hus är ju i princip som ett andra hem så detta är ju en lymla big deal, faktiskt. det var en mysig trea, tror detta kommer bli jättebra. ligger precis vid ica också så det är nära att gå dit från bussen också, huhu. mormor är allt bra go.

snart är det sm-final också. peppad jag är, läll! från kvart i fyra kommer jag sitta klistrad vid tvn och heja med godispösen i famnen. iiiiiik, spännande. tänk om de förlorar. vad händer då? fy vad deprimerande. nej, de båste vinna. de SKA slå boltivcs sju år i rad, så är det bara. köng köng köng.

nu ska jag se sista kvarten av kyle xy på femman. bäst, yes.
- h

yes baby yes

åkte på byn en snabbis på eftermiddagen för att kika på objektiv. det slutade med att jag bestämde mig för ett fast objektiv på 35mm/1.8 och så slängde jag visst med en fotoskrivare också. kunde inte låta bli. kors i taket vad jag längtar!



hoppas bara objektivet hinner komma innan vi drar till fjällen på onsdag. trökigt annars ju om jag måste vänta till efter helgen nästa vecka, liksom. har jag inte tålamod till!

nä nu måste jag börja skriva sagan som ska vara inne ikväll. och jag har inte ens börjat. hm.
adjöken
- h

here I am again with nothing left in sight

oj, blev visst inget blogginlägg igår, ursäkta mig. men jag hade ingen dator, den har gått och blivit kokobello igen så jag lämnade den till roger så han fick laga den lite. hoppas det funkar nu då, håller på att uppdatera och greja nu så jag sitter vid gamla, stationära istället. runt halv 4 kanske jag ska på elvéns också och se ifall det finns några roliga objektiv eller så. beror på ifall pappa kunde slinka iväg en stund från jobbet. höppas. jag är peppad, jag vill köpa! nu på en gång!

ska försöka samla mod och ringa om sommarjobb innan dess också. my god, det kommer gå åt pipsvängen.
wish me luck!
- h

happy birthday to me

nu är jag sjutton bast. skoj. jag har fått pengar och kuddar samt att jag ska få välja ett objektiv. ska på elvéns imorgon och kika runt lite. spännande! urk, sen är det prov på fredag. nio friggin' kapitel som man ska kunna i princip allt av. . plus att jag ska ha skrivit en saga till dess, men jag tror jag gör den hemma under fredagen istället, bättre att satsa på provplugg under torsdagen skulle jag tro.

nu är jag så svinans trött efter att vaknat så oerhört tidigt och det har varit fullt ös hela dagen så nu ska jag bannemig gå och sova.
gonatt
- h

dagens klockers, 090317



kevin borg - with every bit of me

jag vågar nog påstå att det här är den bästa idolvinnarlåten någonsin, och då har jag ändå tyckt om alla hittills. alltså jag kan inte tröttna på den. det här är också den enda låten någonsin som jag betalat pengar för, hehe. direkt efter idolfinalen var jag så betuttad i låten att jag var tvungen att köpa den för jag orkade inte vänta tills man kunde ladda ner den illegalt. jag är bra. men kevin är bäst. lyssna och njut!

dan före dan

tjena. här sitter jag sista kvällen som sextonåring och lyssnar på kevin borg, spelar mario och försöker tanka kyle xy men det går ju såklart så obarmhertigt segt så det är inte klokt.

oh jag är så sprallig idag. tänk att imorgon blir jag sjutton bast! inte klokt vad fort tiden går.

har inte mycket mer att dela med mig av. återkommer med en "dagens".
- h

i övermorgon

oh holy moly. två dagar kvar bara. knappt det. tills jag blir 17. roligt, ja det kan du hoppa upp och sätta dig på. peppad peppad peppad! och imorgon blir det serienerladdning- och tittning som aldrig förr, nya avsnitt av både kyle xy, one tree hill OCH gossip girl ju.

imorgon är det prov och jag blandar ihop precis allt. inte har jag någon ork att sätta mig och plugga ihjäl mig heller så här sitter jag fastknuten vid tvn med datorn i knät. däremot tror jag att jag ska kolla igenom mattegenomgångarna vi fått på mailen, så kan jag räkna några uppgifter senare kanske. jag är så trött, känns som att jag inte sovit nåt inatt bara för att jag drömde att jag inte kunde sova, stört.

näe, nu ska jag sluta jammla om absolut ingenting och återgå till att göra absolut ingenting.
adjö
- h

american blueberry pancakes

habbahabba. har varit en lugn kväll, lite för lugn. har varit galet rastlös. däremot kom jag på nu på kvällskvisten att jag ville testa laga american pancakes. det gick skitbra. jag som brukar vara rikskass på att laga mat. men det här blev riktigt gott! jag kände mig som en liksom amerikan, haha. nån morgon måste jag laga sånna här pannkakor för att det ska bli riktigt perfekt. det var svingott med blåbär och sirap till, möms. enkelt att göra också. lär lagas fler gånger skulle jag tro.

nu ligger jag nerbäddad och växlar mellan att se på sanningens ögonblick och beck. mysigt så här en söndagkväll.
adjö
- h

dagens nostalgi, 090315


robert randqvist - hand i hand


B.I.G - jag ska aldrig lämna dig



jim jidhed - charlie


blond - bara hon älskar mig

jag fick lite pippi på jan johansen idag och sökte torrents med honom men hittade istället en torrent med alla melodifestivallåtar i historien. så nu har jag laddat hem ett lass, kan jag lova. bland annat denna, hahahah. alla låtar från 1997 är galet med nostalgi, jag har den finalen inspelad och brukade kolla på den när jag var liten, nörd redan då.
kommer ihåg att vi brukade mima till "blond", också 1997. det var tider, det.

morning after

carro och rebecca kom över på schlagermys igår. det var helt underbart mysigt, om man räknar bort när operatantaluran vann. carro skrek i en kudde, rebecca var överlycklig över att inte af ugglas vann och jag ville dö. oh fy, vilken vedervärdig känsla man fick när man insåg att varken måns eller EMD kunde vinna. och när af ugglas fick näst högst poäng och man försökte, stressad som man var, räkna ut om de 144 poängen skulle räcka till vinst för malenas del. och när man upptäckte att hon skulle vinna. fyyyyyy. efter det var jag deprimerad hela kvällen, ungefärt. jag tycker det suger att tittarrösterna ger så exgtremt mycket poäng, eller liksom, malena låg ju lååååångt ner efter juryrösterna, men kunde vinna ändå. heck, den som låg sist kunde i princip vinna. juryrösterna hjälper ju absolut ingenting. deras röster var roligast att kolla på för till skillnad från de senaste åren så var dom inte alls överens. alla gav olika tolvor osv. till och med EMILIA fick en tolva. då jublade jag, trodde jag inte att hon skulle få. falun är köng. och måns möller. men så klart är sverige cp och röstar helt åt skogen. visst, malena kan ha extremt goda chanser i ESC, men det skiter jag fullständigt i, jag gillar hellre låten och det går dåligt än att jag hatar låten och det går bra. men förhoppningsvis kommer jag komma över detta om några dagar. måste låta ilskan lägga sig lite, bara. sen kanske jag kan klara av att heja på sverige i esc också.

nu ska jag se på let's dance-reprisen. läste att magnus fått full pott på buggen! heja! bugg är coolt. magnus är cool. yeah.
adjö
- h

melodifestivalfinal, 14 mars '09, globen

nu är dagen kommen. oh, vad peppad jag är! kan knappt sitta still!
jag går raskt pang-på på kvällens utlåtande. ger inga betyg ikväll, dock.

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory
ja, jag gillar ju detta. klockren schlager, egentligen en vinnarlåt. dock tror jag inte att den vinner i år. den är för lik t ex hero och las vegas i stilen, och dom gick det ju inte särskilt bra för i europa om man säger så... så jag tror tyvärr att den kommer på plats 3-5, även om den gärna skulle få vinna i mina ögon.


Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
för er som inte vet så måste jag ju erkänna att jag tycker om den här låten, pinsamt nog. jag tror det är så att antingen så älskar man den eller så hatar man den, jag tillhör grupp nummero ett. lymla fin låt, och af Ugglas är cool. hon är redan topp 3-tippad och hon kan fortsätta skrälla, alltså. själv tycker jag inte den passar i tävlingen, det här är mer en låt jag lyssnar på vid sidan av. men den kan vinna, vettni. hon är riktigt segertippad. men jag hoppas hon inte vinner. höhö.

Agnes - Love Love Love

första gången jag hörde denna tyckte jag den var helt okej, men lite intetsägande, den fastnade inte på hjärnan eller något. men nu trallar jag på den stup i kvarten. "come gimme love love love, lift me up to the shy, oh gimme love love love take me higher than high" och så vidare. så är det så läckert i början när den börjar lugnt och mysigt, och sen bara DISCODUNK! I like. men tror inte på någon topp-placering.

H.E.A.T - Thousand Miles

så här ligger det till. han som sjunger är en grymt duktig sångare, melodin är faktiskt riktigt härlig och höjningen är klockren och låten spelas lite nu och då på ipoden. men den känns lite för. jag vet inte. jag stör mig ordentligt på i slutet av refrängen när dom sjunger "cuz I'd walk - a - thousandmiles", känns så oerhört krystat. egentligen känns hela texten lite krystad, men det är ju ändå schlager så det kan jag leva med, men ändå. så stör jag mig på att dom inte ens är in it to win it. dom tycker schlager är töntigt och vill bara ha PR och hoppas att dom inte vinner. det är så löjligt, ingen tvingar de att vara med, stanna hemma då om det är så gymt töntigt med schlager. hm.

Emilia - You're My World
åh jesus kristus vad jag älskar den här låten. kan inte tröttna på den. så klockren. riktig feelgood-dänga! tyvärr har den troligen ingen chans i finalen och kommer hamna i botten någonstans, men jag kommer rösta! sjukt bra låt.

Alcazar - Stay the Night
jag gillade inte alls den här låten i början, har i och för sig aldrig riktigt gillar alcazar och deras musikstil heller. men den här låten växer. verserna är bättre än refrängen men det funkar ändå. och scenkläderna är tuffa HEHEh. jag gillar på topp 5 eller nåt.

Sarah Dawn Finer - Moving On
jag dör. hon är så grymt duktig. det är en så grymt pampig låt. jag älskar det. det här är grejen. jag ska rösta rösta rösta ihjäl mig. men den kommer inte vinna, tyvärr. men jag ska kämpa in i det sista. snälla sverige, skicka detta till moskva. lätt bästa låten i startfältet.

E.M.D - Baby Goodbye
jag gillart, även fast jag har svårt för både mattias och erik i trion. jag fasthåller vid att detta skulle vara en solklar vinnare om danny sjungit solo, men de har nog goda chanser ändå skulle jag tro.

Sofia - Alla
melodin = skitbra, esc-chanser = mycket bra, utstrålning = värdelös. näe, det blir nog en placering långt ner för denna. den är mysig att lyssna på, visst, men AH, hon är så tråkig på scen. och störigt att låten är på grekiska. fattar inte ett jota.

Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna
blev besviken på denna, molly kan så galet mycket mer än denna tråkiga balladsörja! den går att lyssna på, men nej, tror tyvärr på en placering långt ner i högen för denna. hon får komma tillbaka nästa år med en bättre låt, då han hon enorma chanser!

Malena Ernman - La Voix
neeej snälla snälla, skona mig från från denna operasoppa. jag får utslag och astma av opera i alla dess slag. visst, den har sina bra ställen, men näe. jag vill inte att den ska vinna. men det kommer den. och jag är hyfsat säker också. skit och piss.

jag tror att topp 3 blir:
1. La Voix
2. Snälla Snälla
3. Hope & Glory

jag tror att botten 3 blir:
11. You're My World
10. Så Vill Stjärnorna
9. Alla


iiiih nu börjar det, carro är här och rebecca kommer strax, fy va kul!
adjö
- h

every look I take make me want you more

tjabba. gudars, vilken härlig kväll det blev igår! barty barty. stort TACK alla jäntor.

idag vaknade jag sent, ensam hemma, helt klockers. har bara degat hela dan. lyxigt så in i norden. och ikväll är det både wild kids och melodifestival-final! återkommer alldeles strax med ett utlåtande om kvällens final.

appropo melodifestivalen, jag googlade fram texten till "snälla snälla" nyss och upptäckte en grej. så här står det att en textbit går i låten:

Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter i det


men jag har alltid tänkt att hon sjungit:

Ja, jag vet det låter B
Men jag skiter i det


personligen tycker jag att det sistnämnda är bra mycket bättre, HAHA. sen kan ju den som skickat in texten till letssingit hört fel också, men man vet aldrig. jag och min hörsel är ju inte bästa vänner, så jag kan gott och väl ha hört fel. pinsamt.

anyhow. just nu sitter jag i soffan och ser på bandy. jag zappade lite för en stund sen och kom in i matchen efter en kvar och då ledde redan byn med 2-0, snuskigt coolt. och nu i början på andra halvlek leder byn fortfarande med 5-0. vinner sirius nu så är dom inte mänskliga. shit pomfrit.

jag måste bränna ut det viktigaste på datorn snart också. min dator är störd. varför får alltid jag bottennappet? andras skoldatorer fungerar problemfritt, men min dator ska såklart krångla från start. tror det kommer dö igen snart så när jag vaknade idag satt jag och brände ut lite filmer jag ännu inte kollat på samt lade över det viktigaste på usb-minnen, nu har jag bara lite kyle och sånt att bränna ut och jag är redo för den stora smällen. usch, less jag blir.

well well, vi hörs
- h

dagens halleluja, 090313



rascal flatts - here
tankade denna på chans. eller chans och chans, jag visste ju att jag gillade gruppen, men hade aldrig hört låten förr. så kom den upp på ipoden igår och jag blev såld på studs. så friggin' lovely. kommer troligen nötas hela vägen till och från skolan idag. kan inte slita mig, wuhu.

tror att det är rätt låt i spelaren, kan inte testa för jag har ju avinstallerat alla adobeprogram inkl flash. typiskt.


And I wouldn't change a thing, I'd walk right back through the rain, Back to every broken heart On the day that it was breakin'

tjabba tjena. blir ett kort och tidigt inlägg idag eftersom att jag troligen inte kommer hinna blogga något mer ikväll för du vet att det är ju fredagkväll ikväll på kvällen, vilket betyder kalas! hihih mysigt det ska bli. jag är peppad som bääääre den.

mja, det är väl det som händer idag, det. nu sitter jag och nöter en nyupptäckt låt för fullt på repeat. underbar så in i norden.
lägger upp den som en "dagens" in a sec.

må så gott!
- h

dagens absolut, 090312



death cab for cutie - I will follow you into the dark
var kanske ett år sen jag hörde den första gången men har inte börjat lyssna på den riktigt förrän nu. spelas flitigt. mycket mysig låt, också mycket mysig text. luv it.


You and me
Have seen everything to see
From Bangkok to Calgary
And the soles of your shoes
Are all worn down, the time for sleep is now
But it's nothing to cry about cause we'll hold each other soon
In the blackest of rooms

If heaven and hell decide that they both are satisfied
Illuminate the no's on their vacancy signs
If there's no one beside you when your soul embarks
Then I'll follow you into the dark



If there's no one beside you when your soul embarks, Then I'll follow you into the dark

habbahabba. tog en tidigare buss idag för camilla skulle te banken innan den stängde och sen handlade vi det sista till kalaset. kul det ska bli imörn, weho!

när jag kom hem tittade jag lite på scrubs och grey's anatomy, sen gick jag upp och kirrade lite chokladmuffinssmet och sitter nu i soffan med smeten i högsta hugg och ser på "höök", säsong 1 som jag tankade två avsnitt av i natt. fastnade ju för serien under säsong 2, så det skulle vara roligt att se första säsongen nu, även fast det är en annan som spelar eva då.
sitter också och avinstallerar adobe master collection i detta nu. skitdrygt, vet inte vad som ha hänt, men det kommer upp nån ruta när jag öppnar något adobeprogram där det står nåt om att licensen slutat fungera eller nåt och att jag måste installera om allt eller någe. drygt som attan. fungerar det inte när jag installerat om skiten då spyr jag.

appropå spy. mamma har magsjuka. de som känner mig vet att jag har spyfobi, så förstå min panik igår kväll när jag fick reda på det. okej, ingen gillar väl att spy, men jag får verkligen panik panik potatisgris bara nån typ spyr i en film eller nåt, och så. och nu då. som tur är bor jag ju i källaren, vilket betyder att jag har mindre chans att snappa upp mammas bacillusker + att jag har bra immunförsvar och brukar inte bli sjuk. men ändå, man vet ju aldrig. jag har sagt till henne att hålla sig typ 99% av all sin sjuk-tid på övervåningen så hon slipper släpa ner spybacillerna till nedervåningen där alla är, men jag blir så galet less när hon inte förstår att man KAN bli smittad, bara nu för någon minut sen kom hon in i mitt rum (!) med ren tvätt till mig. groaaaargh! ja, det är synd om henne som är sjuk, men då kan hon väl i alla fall ligga i sin säng och ta det lugnt istället för att kuta runt och smitta ner resten av familjen?! kanske inte är så lätt att sätta sig in i min situation och förstå vilken panik jag verkligen får om man inte känner så själv, men ändå!
så, lite skönt att skriva av sig.

nu ska jag se på mera höök och sen städa rummet och lite annat smått och gott inför morgondagen.
adjö
- h

dagens feelgood, 090311



2face ibidia - african queen
den här låten är med i filmen som jag och rebecca såg på ikväll, så gälet bra!
kommer most likely nötas på ipoden här framöver.
tack för tipset rebecca! :D

wednesday, baby

tjabba. kom just hem från gojäntan rebecca. en stund efter jag kommit hem från skolan skrev busen till mig på msn och hade tråkigt för alla var på bandy, haha. så jag gick till henne och vi käkade chips och godis och såg på film. "phat girls" hette den. lite B-film eller vad man nu kan kalla det, men det orkade jag inte bry mig i för den var en sån lymla feelgood-film! jag blev så glad. så härlig! se den, makes you smile.

yessssss
, matteprovet är flyttat till nästa vecka, företagsekonomi provet likaså = lovely! dock har jag prov i litteraturhistoria på fredag, vilket jag med stor sannolikhet kommer tok-kugga, men den smällen får jag ta...

nu ser jag på grey's anatomy. jag har mina grey's-perioder. ibland kollar jag inte alls och ibland sitter jag klistrad vecka efter vecka. nu är jag i något slags mellanstadie, när jag kommer hem från skolan brukar jag se reprisomgångarna (om jag kommer ihåg) och på onsdagarna brukar jag se om jag inte har något annat för mig, för now-a-days är det inte så mycket på tv på onsdagarna längre, förr var det typ fyra program man ville se samtidigt, totalkasst. nu är det alldeles lagomt.

imorgon ska cam och jag på ica och shoppa det sista till kalaset. great!

återkommer alldeles strax med en "dagens".
- h

dagens kvällsmys, 090310



the perishers - let there be morning
grymmans härlig den här truddelutten är alltså. vacker som en sommardag.

no wise word's gonna stop the bleeding

hola a todos. denna dagen har varit en busig dag. camilla och jag stannade i bollnäs en stund efter skolan för att gå på dollar och handla lite tokiga grejer till kallelaset på fredag. typiskt att det skulle bli kallt och snöoväder just den dan vi skulle gå ända dit bort, men det gick ju tillslut, även fast vi fick kånka på fullproppade kassar och tunga ryggsäckar som ger en ryggskott och nackspärr på samma gång, men det grejade vi, absolut absolut.

nu har jag kirrat en film till fredagen också. eftersom att det är fredag den 13:e då, så måste vi ju se på en skräckis av något slag. så nu har jag fixat en som vi hoppas ska vara bra. inte för läskig bara. jag kommer inte klara av det. 'cos amma chicken. hehö.

har också precis kikat på nyaste kyle xy-avsnittet. inget grin denna gång, lite befriande på så sätt. dock kommer jag troligen böla som en get nästa vecka. allra sista avsnittet i detta universum. jag kommer dö. så kommer det säkert vara jättesorgligt och jättebra och sluta jättespännande och bara lämna ifrån sig massa frågetecken. det suger nåt så rejält. jag hatar cliffhangers. det värsta jag vet. okej, om det hade varit ett typ säsongsuppehåll eller nåt. även fast jag har världshistoriens kassaste tålamod så hade jag nog i det här läget klarat ett enormt långt uppehåll. nu har man ju ingenting att se fram emot. slutar det spännande, så vet man att man aldrig någonsin kommer få veta vad som händer. jag dör bara av tanken. new subject, new subject!

nä nu ska jag platta min hemska kalufs och sedan gå och sova en fluck.
gonatt
- h



dagens allra bästa, 090309


the script - breakeven
kanhända att jag tipsat om denna förr i tin, men alltså kors i taket, jag älskar denna låten så gälet mycket. det är inte klokt. det är så man blir pirrig i magen eller nåt varje gång jag hör den, jättekontigt. men den är så bra! oh.
refrängen=kärlek

habbahabbahej

oh. nu läll är det spännande på bandyn. har försökt komma igång att skriva ett blogginlägg länge nu men det blir inte av för jag sitter och glor på bandy. gälet.

jag är tjockis idag. har bara ätit fika. gött som attsingen! först åt jag mig fet på mat och hej-dundrande massa tårta, sen blev det massssssa fika på kyrkan. ojoj. men gött vare!

NEEEEJ SKJUT MIG, SKJUT MIG NU. sirius vann över byn. jag kräks. 1-1 står det nu, och bäst av 5 går till SM-final. byn ska till uppsala igen. annars dör jag nog lite inombords. nu knäppte vi snabbt över till "spårlöst" på 4:an så man börjar tänka på nåt annat, bra.

imorgon ska jag och camilla på dollar och handla inför partaj, hehe! sköj.

återkommer strax med "dagens".
- h

panik?

nu har datorn fått cp-ryck och det har blivit bluescreen och skit två gånger under ett dygn. jag har panik och bänner ut det jag kan. jag hatar de här datorerna, på riktigt. värdelösa, klumpiga, dåligt batteri, bara fel hela tiden och uäääk. bättre än ingenting men va friden, det minsta man kan begära är väl att de ska fungera i alla fall? damp.

godmorgon, gunde svan

hej. usch vad svinans trött jag är, hörrni. men jag måste ju tvinga upp mig tidigt så jag kan sova inatt. det svider så ohyggligt i ögonen, men det straffet får man tydligen ta för att vara duktig.

nu ser jag på micke dubois - mycket mer än svullo. jag skrattar så jag dör lite inombords. :D sverige miste en riktigt klockren, härlig snubbe där för några år sen. :( tyvärr.

nu ska jag skratta vidare. kära nån vad klockren han är... eller var. går och dissar alla han möter på stan. humor!
adjö
- h

myskväll, yes

OJ har totalt glömt bort att tippa på melodifestivalen, men det är liksom inte lika roligt i andra chansen. jag hoppas att sarah och star pilots går vidare bara. och ni ska bara veta vad underbart det var när bwo fick säga tack och adjö, bäst! IN YOUR FACE BARD! men jag dör om inte sarah går vidare. som tur är kan hon ju bli internationella juryns val om lili och susie vinner över henne, men ändå. "moving on" är ju för friden vinnarmaterial! skandal om den inte går vidare nu.

nu sitter jag och lägger pärlplattor. sen jag kom hem strax efter kl 18 har jag redan hunnit med att göra en mariosvamp, ett pacmanspöke, en till mariofigurgrej jag inte riktigt har pejl på vad det är, ett kassettband samt att jag håller på att lägga en lite större hello kitty-platta åt stina eftersom att det är lite av hennes favorit. sen ska jag lägga en pikatchu. det är roligt. huhu.

nä nu ska jag fortsätta glo och heja på sarah. usch, jag dör hära.
adjöken
- h

dagens nötare, 090306



katy perry - thinking of you
bra låt, hennes röst kanske inte passar låten så bra, men jag överlever. melodin och texten är ritkigt bra i alla fall. och videon. gissa tre gånger varför jag gillar den extra mycket.
he he
.

jag sparar på allting, även på dagar då allt inte var perfekt

nu har det varit lite kalas, har sett på let's dance och nu ser mamma och jag på "skavlan" på ettan medan vi väntar på let's dance-resultatet. åh, på let's dance var svenska high school musical-ensembeln och framförde ett medley av HSM-låtarna. jag vill se den musikalen, tänk vad häftigt. den eller hairspray som kommer nån gång i höst som svensk musikal.

mamma och jag har också bestämt oss för att vi ska försöka se på lite gamla klassiska filmer, t ex casablanca. vi blev inspirerade av let's dance samt att rory och lorelai brukar kolla på gamla klassiker på gilmore girls och nu är vi också peppade. ska nog åka till biblan nån dag och se ifall den finns där, borde den göra tycker jag. I'll try to be openminded.

om en halvtimme ska vi se twilight i alla fall, seriöst en av de bästa filmerna known to man enligt lilla mig. jag ger den en stor fet puss. can't wait to see it again, woho! var ett tag sen sist nu.



må så gott, återkommer med en "dagens" alldeles strax.
- h

womanizer woma-womanizer you're a womanizer, oh

Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay

hej. usch, hade två prov idag. båda gick åt skogen, speciellt det sista kändes det som. blä. men snart ska jag i alla fall på kalas. jag börjar fega ur om sommarjobbet också. vet inte om jag vågar ringa. och gör jag det inte nu kommer jag behöva vänta en vecka till typ. uäk. nu sitter jag och gör kort till kalaset. mamma kommer och hämtar upp adina och mig sen bär det iväg. weho!

håller också på att fixa hem twilight :**** ÄNTLIGEN. kära nån vad lång tid det tog, såg den på bio i januari och då var den ändå seg att komma till byn. men nu så har jag den snart på datorn, så efter let's dance ska jag och mamma kolla på den, jag måste visa henne dess storhet, inte för att jag tror att det är hennes filmsmak, men ändå.

nu har jag inte tid att blogga mer.
adjö
- h

dagens mys, 090305



travis - closer
grymmans bra låt. lyssna. mäktig är den.

lean on me now

And when I see you then I know
it will be next to me
And when I need you then I know
you will be there with me
I'll never leave you

Just need to get closer, closer
Lean on me now
Lean on me now
Closer, closer
Lean on me now
Lean on me now

tjabba. blev inte av att ringa om sommarjobb idag heller, kom hem på tok för sent. får bli imorgon istället. då måste jag våga. sen blir det släktkalas. ska bli sköj.

nu sitter jag med min kära godispåse bredvid mig och ser på gilmore girls. lymla nice. tyvärr har jag inte ett, utan två prov i företagsekonomi imorgon vilket betyder att jag borde plugga eftersom att jag inte kan ett dugg av dessa två kapitel. typiskt. dock fick jag flytta fram provet i litteraturhistoria till nästa fredag så då slipper jag oroa mig över det också, gött som attan.

nu ska jag försöka orka ta fram ekonomiboken och läsa igenom två kapitel. kommer gå åt pipsvängen, alltså.
adjö
- h

han var långt ifrån en lurv

mörsning körsning. jag ser på gilmore girls, snart sett klart cd 3 av 6 nu. det tar sig, sa mordbrännar'n. pappa är uppe och får nån lymla raka-sig-med-rakkniv-lektion av mammas kusin uppe. mycket ska man vara med om, herregud.

jag är jättejättejättesockersugen. vad ska jag ta mig till? I don't know.

har inget roligt att dela med mig av heller. som vanligt, med andra ord. vi får se om jag återkommer med en "dagens", jag lyssnar bara på samma låtar om och om igen på ipoden now-a-days så jag har inte så mycket nytt att komma med för stunden.

adjö
- h

sorry dude

inte ett inlägg på hela dan. rekord. men jag var borta typ hela dan och har sen nött gilmore girls, så så blir det inte mycket bloggande så att säga. nu är jag svintrött också så jag ska sova en sväng. ...och där tog världens kortaste blogginlägg slut.

gonatt
- h

dagens feelgood, 090302



emilia - you're my world
jag dör lite, den här låten är så fördönat bra. hoppas dock att dom gör den bättre live i globen är vad hon gjorde på deltävlingen, då tog hon typ inte i något. tar hon i mer i globen kommer jag rösta som en gris, låten är friggin lovely.
lyssna och njut, yes

I'm moving on and I'm gonna get stronger now and nothing will break me down

denna dagen gick så här fort *knäppa symboliskt med fingrarna*. nu sitter jag och myser med kanongoda muffins och daim och ser på gilmore girls säsong 5. har fått låna den av min kusin, ska bli så grymmans roligt att se fortsättningen nu (även fast dean bara är med litegrann och jess inte är med alls....) nu efter att jag har sett de första 4 säsongerna flera flera flera gånger om och kan inte tröttna.

direkt efter skolan åkte vi till mormor och åt en snabbis. min goding stina den fina var där och kära nån, jag kan bara käka upp henne, hon är så go! sprang fram till mig och satte sig i mitt knä och höll om mig hårt för hon vägrade åka hem och under tiden fipplade hon med mitt hår, den tjejen kan hon må ni tro! min buddy. jag ska bannemig kidnappa henne en dag och rymma till soliga mexico.

imorgon ska jag toktanka nya kyle xy-avsnittet samt försöka hinna ringa om sommarjobb. om jag vågar.

nu ska jag sluta tråka ut er och fortsätta med mitt tv-tittande istället.
adjöken
- h

dagens gåshud, 090301



sarah dawn finer - moving on
alltså kära nån. min gåshud får gåshud. den här låten bara växer och växer. maffigt så in i norden. skandal att denna inte gick direkt till globen. det är alla dessa röstningsomgångars fel. innan sista röstningen är man ju snuspank för man ringt och röstat i de tidigare omgångarna. dåligt, svt, dåligt. inte undra på alla dessa skrällar. går inte sarah vidare från andra chansen nu så dör jag inombords. finns pinsamt få låtar med vinnarpotential med i år men denna är ju klockren.

sweet kissin' in the moonlight

tjabba. jag vet, dåligt med uppdateringar och ingen dagens på flera dar nu, men så kan det gå när man har annat för sig. I apologize.

idag har jag bakat muffins, sett på ett av mina favoritavsnitt av kyle xy, kollat på film och nu ligger jag och lyssnar på melodifestivalskivan som jag precis laddat hem. underbart. ska lägga in de bra låtarna på ipoden så det får nötar ordentligt. jag skulle tro att jag mest kommer nöta moving on, hope and glory, you're my world, jag ska slåss i dina kvarter, sweet kissin' in the moonlight, the queen, baby goodbye, welcome to my life och killing me tenderly (oj, det blev bara fler och fler ju mer jag funderade) + massa fler säkert. lovely.

för tillfället nöter jag lite dansband, hära. jag kan inte låta bli, det svänger ju!

sweet kissin' in the moonlight
den första kyssen som du gav mig
dina händer söker mina
mina drömmar mötte dina

sweet kissin' in the moonlight
den första gången som du log mot mig
bara du i hela världen
ett minne som dröjer kvar

härligt buggigt. I like. nu ska jag försöka plugga vidare. under veckan jag var sjuk var jag för klen för att orka göra något och under lovet har jag inte orkat plugga så självklart sparas det till sista dagen typiskt mig. vet inte ens om jag har prov imorgon, kanske får göra det på fredagens resurspass, vet inte hur nya läraren är ännu men jag måste ju förbereda mig lite i alla fall. företagsekonomin måste jag göra på fredag i alla fall, vill inte komma efter i det här kapitlet också.

jag ska försöka vara duktig. men först ska jag lägga in musik på ipoden och ta mig en dusch.
adjö
- h



RSS 2.0