thumbs up

gu vilken bra dag.
sov länge, hittat massa rolig musik på spotify, fick två låtar på mailen som jag letat efter since I was a kid (TACK denne person jag icke känner), och så bastu och mys med tjejerna ikväll. det kan ju inte bli bättre än såhär. jo, om bollnäs vinner körslaget. då svävar jag på moln.

holy cow, snart kommer jäntorna! :D
och jag är jättesugen att se på tsatsiki. jag får framföra ett förslag att vi kan se på den efter köris.

må så gott!
- h

dagens rysare, 090131



daniel lindström - run :*
detta är en gammal och okänd låt av detta musikaliska geni och ändå lyckades jag hitta den på youtube, helt underbart. dessutom till en chuck/blair-video! min lyckodag idag.

PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP

det blev bastu ändå så nu är jag go och gla kexchokla igen! så runt halv 6 kommer brudarna hit så ska vi käka, sen till bastun och mysepysa, sen in och se körslaget antar jag, så kanske nån film eller så sen, jag vet inte vad dom tycker :)

nu sitter jag och lyssnar på daniel lindström på spotify. hittade precis en skitbra låt jag aldrig hört från debutalbumet. "run" hette den. så den måste jag fixa hem nå tag!

dessutom tankar jag en film, "hard candy", med bl.a ellen page (juno). det är galet, jag brukar inte ladda hem film så ofta om det inte är nån jag verkligen vill se. men nu har jag laddat hem lite allt möjligt, och då är det inte klyschiga romantiska komedier som är min favoritgenre, icke, jag laddar hem massa typ drama-filmer och sånt :o hard candy är om en fjortonåring som försöker sätta dit en pedofil eller nåt. njäe, jag är mer inne på att se lite mer spännande och/eller gripande filmer just nu. mja. så är det.

äsch jag måste städa rummet snart så vi kan vistas i rummet efter bastun. soffan är gömd under en hög kläder nämligen. och disk överallt på varenda liten bordsyta.
adjö
- h

ändrade planer

jag är så galet less just nu. här har jag, carro och rebecca planerat i evigheter om att vara här ikväll och mysa, basta och greja. så förstörs allt för att pappa inte ens kan ta fem minuter av sin lediga tid till att visa mig hur man fixar bastun. så lymla surt. jag ska inte ge upp, men less och sur och på dåligt humör är jag.

morr.
- h

dagens nattmysare, 090130



the click five - addicted to me
jösses vad jag älskar den här låten. melodin, texten - rubbet.

så här på kvällskvisten

här ligger jag och lyssnar på låtar från timo räisänen's nya skiva med covers. lite läckert. har inte lyssnat på honom innan men han är riktigt bra. nu lyssnar jag på en lugn version av "you shook me all night long". den blev riktigt vacker :O det är kul att höra andra personers tolkningar av kända låtar man är van att höra på ett visst sätt, tycker jag.

men till den egentliga saken. anledningen till att jag kan lyssna på dessa låtar är för att jag, hör och häpna, har fixat spotify. lyckades aldrig kirra en invite så jag läste mig till en liten genväg istället ;) har aldrig fattat grejen med spotify, liksom, vad är det för kul att sitta och lyssna på streamad musik, tänkte jag. man vill ju ha filer att lägga in på ipoden. VILKET jag fortfarande står fast vid litegrann, det tar emot lite när man hittar en bra låt man vill lägga in så hittar man ingenstans att ladda hem den ifrån. dock måste jag erkänna att spotify är riktigt bra. typ allt finns ju, spännande på sätt. så jag är nöjd.

nu har jag också sett scrubs-avsnittet jag fixade hem. det blev en liten nytändning. har inte orkat se på scrubs på kvällarna längre, det är ju bara samma och samma avsnitt som går tycker jag. så hamnar man lite mitt i och vissa kvällar är det från första säsongen och vissa från typ fjärde? känns inte som de visas i ordning på nåt sätt. fast egentligen har jag mest väntat på att få se hur det gick efter det att elliot dissade keith så jag har inte varit lika peppad att se de tidigare avsnitten ändå. men nu kommer jag lätt fortsätta tanka. även fast jag säkert inte ens sett hälften av de tidigare avsnitten, så gör det liksom inget för man hänger med bra ändå. så är det extra spännande att monica från vänner är med nu. vänner och scrubs, två av de roligaste serierna jag vet. gälet.

nu ska jag fortsätta leta rolig musik. kommer troligen med en "dagens" lite senare.
hejsvej
- h

det är fredagkväll ikväll på kvällen

The guilt is all on you
But I'm easier to blame
I can still relieve
Your ordinary pain

Don't give up, I won't give up on you
I've been loyal without having something to prove
I'm not a killer, I'm just killing your doubts

tjabbis, du.
detta är helt otroligt, jag har inte gått och varit rastlös EN ENDA SEKUND idag. så oerhört skönt. först satt jag och gjorde layout + la in den i bloggen, vilket gick riktigt snabbt, faktiskt. sen har jag suttit och tittat på tv med mamma, legat nere och suttit vid datorn samt laddat hem lite smått och gott. jag fixade hem första avsnittet på säsong 8 av scrubs också, vilket tog EN KVART. det har aldrig hänt. aldrig hänt. det tar alltid sju sekel för att ladda hem nåt litet tycker jag, men o. detta gick underbart snabbt för att vara vårat internet. ojoj.

och nu sitter jag och myser i soffan med datorn knät och ser på let's dance. shit, tänk vad sjukt att TVÅ av deltagarna drabbats av sånna sjukdomar som mojje och magdalena råkat ut för, trots att de är så pass unga. hjärnblödning och hjärtinfarkt, liksom, inget att leka med :o usch. jag tycker det är hemskt.

men nu ska vi inte deppa. nu ska jag istället kommentera det som hänt hittills istället.
stort minus för de tråkiga danserna ikväll. slowfox är oftast snarktråkigt, ibland kan det dock komma något guldkorn som gör en lite moderniserad slowfox. men icke ofta. och sen denna eviga paso doble. uäääk. jag verkligen hatar tango och paso doble. så GALET torra danser. usch. blä. jag kräks. inga roliga låtar ikväll heller. och ingen åker ut så man blir inte av med kitty. så egentligen är det ingen spännande kväll alls ikväll.

men oh. jag måste slå ett slag för george scott. jag har tyckt så synd om honom innan för han verkar lite småblyg, inte så många vet riktigt vem han är, han kom av sig ordentligt förra veckan, etc. men jag har alltid tänkt att nej, han behöver bara lite tid på sig så kommer han nog bli jätteduktig. nu verkar det som att han bara klättrar uppåt, heja :) men mina favoriter är fortfarande magnus och morgan, dock håller jag en liten extra tumme för george också.

nä nu ska jag fortsätta glo. sen se på scrubs. må så gott.
- h

DAGENS SVÄNG, 090130



a*teens - heartbreak lullaby
kom igen katten, det svänger ju!

BOTOX

nu har jag äntligen haft tid att fixa layouten. förra tröttnade jag på efter typ en dag, men detta känns mer långsiktigt. skönt.

undrans, ja, om jag ska se på en film nu. hm.
- h

weekend

hola a todos. äntligen helg igen. åh, idag är en sån där dag då jag känner att jag verkligen kan slappna av och inte bli rastlös lika lätt. bara ligga i sängen och kolla på filmerna jag laddat hem under veckorna och bara mysa till'et. senare blir det let's dance också, ska bli kul. hoppas kitty ryker nu så man är av med både fröken sverige-bella och kecky-girl-kitty. höhö. skulle kittla dödsskönt i kistan, må ni tro.

imorgon blir det la först te att ta det lugnt, sen lite senare kommer carro och becci hit. ska bli så gälet roligt, man träffas inte lika ofta nu, det är så tragiskt så det gör ont. shit, jag har inte ens träffat carro barro ordentligen sen sommarlovet? vafalls? men det ska vi ta igen nu, tjejer. med bastu och helgmys. justja, det är körslaget-final också. hoppas bollnäs vinner nu då. och hoppas isåfall att peningarna går till nåt nytt och roligt så det händer nåt där borta nångång. tihi.

på söndag kommer nog bella och cam hit och färgar håret på mig och grejar också :D jag håller tummarna för en social helg, ingen rastlös trök-helg för det har jag ingen som helst lust med just nu.

aja, nu jag tror jag ska ha två "dagens" idag eftersom att jag inte hann med gårdagens. ja? bra.
adjö
- h

no update today, simply because jag KAN inget av företagsekonomin och det enda jag har gjort sen jag kom hem är att försöka få in joxet i skallen men det fastnar inte. blä. nu måste jag sova och dö lite.

adjö
- h

dagens återfall, 090128



sk8 - om du var här
detta var inte igår. men jag blir glad och studsig av den, måbra-musik!

sen update

sorry 'bout that, men jag har ändå bara suttit hemma och mögglat.

däremot har jag tittat på herkules. det var lymla mysigt. var ett tag sen sist. sicken rulle, alltså. vi skulle ju se den på svenskan men det blev det inget av med så då måste man ju ta saken i egna händer. ett litet plus är ju att om man ser på filmen hemma kan man vråla med hur mycket och fult man vill i alla låtar. luvley.

ew. på fredag är det prov i företagsekonomi och jag förstår absolut ingenting av det här kapitlet. de tidigare kapitlen har ändå varit hyfsat enkla, smidigt att plugga på osv. men nu, PUFF sa det och jag blev ett rötägg. kan inte ens skilja på inkomster, intäkter och inbetalning. då är det illa, för det är nog ungefär det enklaste på hela kapitlet. blä. kommer icke gå nå vidare detta, dessutom ska jag nog färga håret imorn som kommer ta lite tid. vi får skynda oss helt enkelt och snorplugga direkt efter. men det är väl såhär det går när man inte är sådär jätteaktiv på lektionerna. hm.

jaja. jag borde sova nu för jag var så gälet trött på bussen i morse. får se om jag hinner leta fram någon "dagens".

tjoflöjt
- h

dagens glädjerus, 090127



the beatles - eight days a week :*

Ain't got nothin' but love, babe

Ooh I need your love babe,
Guess you know it's true
Hope you need my love babe,
Just like I need you
Hold me, love me, hold me, love me
I ain't got nothin' but love babe
Eight days a week


tjabba tjena. jag kom rätt så nyss hem. så här sitter jag i köket med ett stycke godisstrut med gammeldags karameller och lyssnar på beatles medan jag funderar över ifall jag ska färga håret med färgen jag köpte idag på ica eller om jag ska byta mot samma nyans som jag färgade med förra gången, ty jag kom på att man kanske borde vara solbränd om man ska ha den hårfärgen vilket jag varken är eller kan bli. hm. tål att tänkas på.

idag ska jag beställa byxorna jag visade bild på i några inlägg nedanför! spännande som attan. för mig i all fall. sen är jag inte lika stressad längre för vi slapp fysikprovet på torsdag som jag har gruvat mig över, så nu kan jag massa extratid till att se på massa film jag har laddat hem! underbart. har bland annat fixat hem "center stage - turn it up" som tydligen ska vara någon step up-liknande film. låter ju inte helt fel!

äe, nu ska jag gå och göra nåt.
adjö
- h

dagens lyckopiller, 090126



star pilots - in the heat of the night

sommar så det skriker om'et :*

STRESS

HEJ! hinner bara med ett kort inlägg just nu, har så mycket att göra :O

idag hade vi matteprov, första provet på matte b :( sketet. så efter skolan hann jag hem i ca 20 minuter, sen åkte jag på tonår. mysigt var det, vi kom på massa kul att göra under måndagarna. sen körde vi lite singstar men jag var tvungen att gå lite tidigare p.g.a denna eviga engelskauppsats! åh. detta blir så dåligt. pinsamt, hanna, pinsamt. typiskt mig att spara det till sista minuten också. åhhhh jag blir så less på mig själv!

nu sitter jag med datorn i knät, dricker te och äter kex och ska försöka skriva lite på engelskan medan jag ser lite smått på bonde söker fru-bröllopet. uäk, han bonde-magnus skrämmer mig.

nu får jag inte skriva mer. adjö.
- h

dagens rysare, 090125



christian walz - what's your name

sunday morning breakup, by noon she will be gone

Like the sun that will steal early morning
I'm a thief in pursuit of your heart
Like a priest that will hear his calling
At first sight I knew from the start

Sitting in the spotlight of her eyes
Wondering if it's heaven in dissuise

det var den helgen, det. poff så var den över. inte har jag pluggat nåt heller. så typiskt mig, allt kvar till sista minuten. har inte ens skrivit ett ord på engelskauppsatsen som ska vara inne imorgon. åh. dö dö dö dö.

däremot har jag suttit och fifflat med jennies blogg, jag blev rätt nöjd också faktiskt :) kika in: http://jlinden.blogg.se
jag är redan trött på den här layouten så jag gör nog en ny till mig själv nästa helg skulle jag tro.

bara 3,7% kvar att tanka på "sagan om"-serien också, så efter jag är klar med allt pluggande ska jag nog belöna mig med att knarka lite sånt. tilltugg: iskall oboy och sourcream & onion-chips.

lite senare kommer jag tipsa om dagens låt också. men jag väntar med det. en liten cliffhanger.
hejhopp!
- h

bäst på tellus

del 1


del 2


<3

Feeling the moment slip away

How do you feel when there's no sun
And how will you be when rain clouds come and pull you down again
How will you feel when there's no one
Am I just like you?

godmorgon hösäckar. jag vaknade tidigt och började se på film. hm. den där "nights in rodanthe". den var helt okej, men jag tror mamma kommer uppskatta den mer, den passar nog hennes ålder mer så att säga. ;) jag har dessutom sett "ten inch hero" under dagen. jag hade höga förhoppningar på den. jag menar, halva one tree hill är ju med ungefär. rachel, shelley, mike (var bara med lite snabbt i 2 avsnitt under säsong 6 men ändå) och till och med psycho-derek är med i en liten biroll (fy friden, jag får panik bara jag ser honom, har var så lymla vidrig i one tree hill). dessutom sjunger haley tre låtar i filmen också, dock är hon inte med som skådis. som om inte detta var nog är också jensen ackles med och mot slutet spelas joshua radin - only you. sicken lymla otur att själva filmen inte alls var någon höjdare. de sista 15-20 minuterna var faktiskt bra, där fanns det tjejfilms-potential. men resten. nej, ingen film jag har lust att se igen direkt.

hade också varit grymt peppad att se chuck-maraton i helgen på 6:an. men åh. jag har ingen lust längre. jag såg typ 10 min av första avsnittet nu men jag orkade inte hänga med. det lär jag få ångra antar jag, serien är säkert bra. men blä, jag har ingen ork.

njä, det blir nog slapp med film och godis för min del resten av dagen. har två filmer kvar, "the illusionist" och "revolutionary road". bara typ djupa filmer, haha. men det ska nog gå. hoppas dom är sorgliga.

till slut vill jag bara tipsa om en låt, feeder - feeling a moment. old news egentligen, har haft den på datorn i flera år men aldrig upptäckt den. förrän nu. underbart vacker. lyssna på den.

adjö
- h

hallelujah

detta trodde jag aldrig.
jag sitter i chock och jublar för fulla muggar.

blondinbella är ute ur leken. jag är så lycklig. jag höll på att krevera under hennes dålig-skådis-inövade tal men nu slipper jag tvingas lyssna til hennes vidriga stämma under fredagarna framöver. glad glad glad.

detta ska firas med film. jag är trött som en get men jag är på ett sånt lymla filmhumör så jag känner att jag måste kolla. har tankat "nights in rodanthe" nu. först var jag inte alls sugen att se den, kändes som en snyftare för kvinnor 40+, men så tänkte jag att nej, det är ändå samma författare (nicholas sparks :*) som skrivit denna, som har skrivit både "a walk to remember" och "the notebook" - två av mina favoritfilmer, så egentligen borde det inte kunna gå fel. jag har bestämt mig för att se alla nicholas sparks-filmer, så det blir nog till att se "message in a bottle" imorgon så är listan komplett. så kan jag fortsätta längta efter "dear john" med amanda seyfried och channing tatum som kommer till våren. perfekt.

idag har jag också letat fram en hög kläder jag tänker beställa. friggin' crap att jag måste vänta till nästa vecka, dock. men jag vet precis vad jag ska ha, det känns skönt. vårkläder.
skjorta, blå chinos, t-shirts, färgglad munktröja och svart pennkjol.

sen ska jag också ha dessa. måste passa på att köpa dom nu för de verkar vara galet populära och jag vill icke att de ska ta slut. hmm.


nepp, nu ska jag gå och se på filmen.
adjö
- h


det tömmer en människa på kraft att förlora av det han aldrig haft

Tjing för att låtsas vara hel
Tjing för att spela ett spel
Tjing för att kärlek ska börja fel

hola a todos. HELG. så lymla härligt. kort dag i skolan, gjorde typ inget, var mest genomgång eller annat tok. sen stack camilla och jag ner på stan en sväng och jag köpte hårspray och en tröja (som det visade sig vara en liten fläck på så jag fick den 30 spänn billigare? flyt). när vi kom hem till byn gick vi till pelles och åt också, extremt smarrigt. sen stack jag hem och tittade på psych och myste!

sen har jag under dagen fixat hem "thomas järvheden - seriöst roligt". den var bra! järvheden är så lymla kung. så sjunger han så fördönat bra också. precis i slutet av filmen spelade han en ny låt, eller ja, den är inte med på skivan i alla fall. den var så bra, jag vill ha den att nöta sönder, men som sagt så finns den inte med på skivan. sånt suger. åh, jag vill slå nån.

ikväll är det i alla fall let's dance. de dansar bland annat jive. det är så lymla läckert. tänk vad häftigt att kunna dansa så ändå. lite grease-aktigt. cool. sedan hoppas jag att blondinbella ryker snarast möjligen. folk kan tro att det är nån överdrift när jag klagar på henne 24/7 men det är det verkligen inte. jag klarar inte av människan. kitty kan också få åka hem. trodde hon skulle bli en av mina favoriter innan det började, men redan efter första programmet fick jag panik på henne. herregud, hon har gett sig in i det här, är uppenbarligen rikskass på att dansa men klarar inte av kritiken utan måste käfta emot? åh jag hatar sånt. det blir sån lymla dålig stämning också. hon gör mig aggressiv.

njet, jag tror jag ska fortsätta frossa i godis och lyssna på musik tills let's dance börjar nu.
I'll be back.
- h

what hurts the most

But I know if I could do it over
I would trade, give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken

tjabba landkrabba. smask, snart är det helg. gälet vad jag har längtat. men POFF säger det så var det glada över och måndagen är här. botten.

inget på tv är det ikväll heller. inte en tyllstymmelse av bra program i tablån, helt otroligt. man blir så less, vissa dagar är det noll bra tv och vissa dagar visas alla bra program samma dag, samma tid. suck och pust.

mamma kom hem med en rykande färsk tv-tidning nyss också, och jag märkte att under helgen är det chuck-maraton på 6:an. sicken tajming, jag har velat se det jättelänge och varit på väg att tanka det, men nu behöver jag inte det. luvley, yes. nyss var det veronica mars-maraton, nu chuck-maraton. jag gillar maraton. på helgen ligger man ändå och är äcklig och fet i håret och orkar inte göra nånting, då är det mysigt att nöta tv-serier. friggin underbart, till och med.

jag kom att tänka på en sak på bussen idag. det har gått mer än en termin på skolan och man har inte lärt känna någon ny, inte riktigt bra i alla fall. det är lite galet. men klart, men håller väl sig till de man redan känner, edsbyfolket liksom. men ändå. på högstadiet kände man ju massor av folk, mer eller mindre, också utanför klassen. nu känner man knappt hälften av folket inom klassen? det är lite tokigt. men så kanske det går när man drar sig för att prata med nytt folk. eller så kanske det helt enkelt beror på att folk tycker jag är dryg, man vet ju aldrig :)

näe, nu vill jag se en film. gälet vad jag blev på filmhumör nu helt plötsligt.
adjöken
- h

juni juli augusti, allting verkar lättare då

it's my heart you're taking
it's breaking bit by bit
it's my heart you're dealing with
but you don't know about it

hej din gamla amazon. jag sitter och knarkar gyllene tider. friggin' luvley, yes.

gälet lugnt det var i morse. helt underbart. dock vaknade jag typ kvart över fem, men jag kunde somna om i alla fall. sen såg jag på nyaste gossip girl medan jag gjorde mig i ordning. chuck, du är på väg i rätt riktning nu, keep up the good work, yes? gör ingen tvärvändning nu som du brukar göra för då gräver jag ner mig.
i alla fall, efter jag sett klart på det och jag var färdig så hade jag hela 30 minuter på mig att bara ta det lugnt! helt otroligt. ingen stress (pontiak :* HEH). jag hann för friden göra varm choklad och äta både äpple och lussebullar. gälet härligt.

nu snart när (läs: om) orken hittar tillbaka till mig ska jag gå och duscha. nu har jag haft min äckelonsdag, måste göra mig redo inför fräsha torsdagen. höh.

läste förresten på blogg.se's startsida att det verkar bli en veronica mars-film! hoppas innerligt att det är sant och inte bara att rykte som det oftast brukar vara. serien slutade för friden med en cliffhanger, borde förbjudas. usch.

adjö
- h

nu kan du få mig så lätt

morsning korsning.

what teh heck, är klockan redan halv åtta?! jag har för friden både provpluggande och gossip girl-tittande kvar att klara av innan jag ska lägga mig. jag får skynda. prov på onsdagar borde bannlysas, på tisdagar måste man tanka hem nya one tree hill och gossip girl och titta på dem innan man ens kan börja öppna boken för att plugga. så är det bara. prio nummero ett. dessutom segar vårt internet nu av nån anledning så det går gälet segt att tanka, segare än vanligt och vanligtvis går det snorsegt ändå. typiskt. jag fick tvingas se one tree hill i totalt värdelös kvalitet på youtube istället. usch, aldrig mer. så får jag la tanka gossip girl i natt och se imorn bitti. enda utvägen.

jag har haft det mysigt nu. direkt när jag kom hem satte jag mig i soffan med datorn i knät och drack varm choklad med grädde och käkade överblivna lussebullar. så gälet gött. varm choklad är min nya last. hade det i typ höstas eller vad det var också, men det gick över. hade aldrig grädde hemma, orkade aldrig koka mjölk, osv. men nu läll knarkar ja't.

ska också tillägga att jag har fått lite gyllene tider-feber igen. för det är så lymla somrigt. robert gustafssons fel att jag fick återfall, pga hans medley på idrottsgalan HEHEh. ingen lymla "sommartider", den hatar jag lite smått. men typ "det är över nu", "ljudet av ett annat hjärta", "en sten vid en sjö i en skog" och sånt mys man blir glad i själen av. ah. det är grejer.

bläk, jag måste försöka orka plugga lite nu om jag ska klara godkänt på företagsekonomin imorn.
adjö.
- h

where did you come from cotton-eyed joe

tjabba tjena hallå!

det har varit en hyfsat lugn dag i skolan tycker ja. rört på mig lite har jag gjort också. först till och från expert för företagsekonomin, sen hem från bussen, sen till och från kyrkan. det är mer än vad jag rör på mig under en vecka (säger vi).

nu sitter jag och ser på småstadsliv för andra gången innan bella ska få tillbaks'n. pappa har sagt att han tänkt fixa hem den sen nå tag, lymla tur för detta är för friden en klassiker utan dess like.

nu. vill. jag. ha. godis? ja. och varm oboy blev jag gääälet sugen på efter jag la upp senaste inälgget på PIMP MY DAY. jag tror jag kilar upp och gör i ordning mig en liten kopp chokla'. inte helt fel såhär på kvällskvisten.

morsning!
- h

EXTREME BLOGG MAKEOVER

.

I was blindfolded by love

när en söt sak
har fått en salt smak
när mina famntag
känns mest som de stör

(mm, brolles ljuva stämma strömmar ur högtalarna, underbart)


tjenixen. vad aktiv jag känner mig på bloggfronten, två inlägg på en dag. och ingen av dom är särskilt intressanta, men aja.
blö. helgen är över innan den börjat, som vanligt. så typiskt. groaargh. jag ska trösta mig med chokladkola och en film. vilket vet jag icke. ska rota i vhs-lådan, finns alltid några guldkorn där.

vill också passa på att göra lite reklam för cam's blogg jag suttit och pimpat lite idag :)
http://camillavikstrom.blogg.se
det var faktiskt riktigt kul, har inte gjort en sån layout innan. tog dock ett bra tag innan jag kom fram till en skiss jag var hyfsat nöjd med, men ändå.

just ja, POOOOOP jag missade chasing liberty som jag tänkte se. typiskt. missat nästan en timme :( well. jag ger den 10 min och är jag inte fast rotar jag fram nån annan film ur vhs-arkivet, så får det bli.

godafton
- h

i'll just make the same mistake again

So while I'm turning in my sheets
And once again, I cannot sleep
Walk out the door and up the street
Look at the stars
Look at the stars, falling down,
And I wonder where, did I go wrong

gomöra. här ligger jag och njuter av musik. strax efter att jag vaknade gick jag upp och kokade kola, sen har jag legat och tittat på "cutting edge 3 - chasing the dream". själva filmen tyckte jag inte var nån höjders, tvåan är fortfarande MMMPF bäst. damp att 3:an liksom förstörde slutet på 2:an o_o' de skilde sig och hon blev deprimerad och blev konståkningslärare för femåringar?! kära nån, detta är tjejfilmer, dom ska alltid innehålla happy endings!!!1 stort minus. dock var slutet på 3:an bra. men kommer det en 4:a kommer dom väl förstöra deras förhållande med kan jag tänka mig. bad, bad santa.

anywho. jag har återupptäckt james blunt - same mistake. oh holy crap, den är så fin. sommarminnen. åka på en biltur mitt i natten, sitta i lusthuset sent på kvällarna då denna låt gärna gick på repeat, osv. inte helt fel. dude, jag behöver sommar nu. min själ klarar inte av kyla och tråk längre. hm. detta är nog den enda gången jag velat åka utomlands till ett varmt land. det har aldrig lockat innan, men nu. oh jeez. sen hjälpte det ju inte direkt med att titta på systrar i jeans 2 igår kväll och se massa mysiga scener från grekland. well well.

nu ska jag fortsätta mitt slöande thank you very much.
tjing
- h

you are my purpose, you're everything

Have I found you?
Flightless bird, jealous, weeping
Or lost you?
American mouth
Big pill looming

god helgdag. själv har jag slappat bort hela dagen. har inte gjort ett dugg, vilket man skulle tro skulle vara skönt, men icke, jag får ångest över att helgen bara flyger förbi utan att man gjort nåt. usch. måste leta fram nån film.

det enda jag kommer göra ikväll är väl att se på tv, antar jag.
kvällens tv:
17.05 - scrubs, tv3
18.30 - are you smarter than a fifth grader, tv3
19.00 - wild kids, svt1
20.00 - körslaget, tv4

säsongsstart av wild kids ikväll alltså :* kära nån vad jag har längtat. är nog bara jag i min ålder som älskar det, haha! men ojoj. finns ju inget roligare än lillgamla ungar. dock verkade det som att det skulle vara typ ett uttagningsprogram ikväll? what teh heck? sånt jox har vi inte tid med, jag vill se prisjakter och kompiskamper och all drama därimellan.
hrmpf.

anywhooo, nu ska jag käka. magen kurrar så det ekar emellan alptopparna.
adjöken!
- h

pills

One may think we’re alright
But we need pills to sleep at night
We need lies to make it through the day
We’re not ok

äntligen helg. har varit ensam hemma hela eftermiddagen, så gälet skönt. jag har bestämt mig för att ha en filmtittar-helg de här dagarna. annars är det bara serier och tv-program jag orkar kolla på, men nu läll måste jag komma ikapp lite i filmtittandet. igår såg jag småstadsliv och idag har jag redan hunnit se både busungarna och one last thing. undrar vad som blir next in line. funderar på att se typ a walk to remember och sånna klassiker :* vackra och/eller sorgliga filmer. smask.

just nu ser jag på reaper på 5:an :** åh, jag hade sån lymla tur så jag lyckades pricka in det enda avsnittet jag inte sett, tror jag. underbart. sen blir det let's dance också. sorgligt att mojje fått hjärtattack (! galet) och var tvungen att hoppa av, vidrigt att blondinbella är med överhuvudtaget, spännande att andra halvan av nicke och mojje hoppar in, tråkigt att det inte är så roliga låtar ikväll och kul att någon äntligen kommer ryka, förhoppningsvis typ blondinbella eller någon annan pina.
efter det börjar "samantha who" på 4:an också med bl.a christina applegate, det verkar bra och jag har velat se, och nu har det äntligen börjat på svensk tv. spännande.

undrar ifall jag ska orka göra en totalrenovering på bloggen, ja. nog för att jag trivs med det vita och bannern, men den känns lite tråkig nu, plus att det suger lite att jag inte har med t ex joshua radin i bannern vilket ger mig ångest.

äh, vi får se ifall jag orkar.
adios amigo (jorå, jag har kvar lite spanska i bakhuvet än)
- h

rosi golan feat. william fitzsimmons - hazy



dagens rysare.

give me a minute to restart my heart

vilken annorlunda dag idag. hela skoldagen var udda. ingen stress på morgonen, fick hoppa på bussen själv (eftersom en viss gosse försov sig), bella och camilla var sjuka så jag var ensam med grabbarna, jag jobbade färdigt mattekapitlet vi höll på med (även b-uppgifterna o.o har nog aldrig hänt), jobbade på bra med företagsekonomin som jag annars brukar tycka är rätt klurigt, lugna lektioner i övrigt, och slutade tidigare så vi gick (!) till stationen = motion. dock kändes det som jag var knäpptyst precis hela dan så när jag kom hem exploderade jag i överenergi istället, höhö. brukar bli så när jag är tyst för länge.

nu har jag precis duschat och ligger i soffan och myser med mamma och ser på mamma mia som hon fick av mig och adina i julklapp :D vi ser sing-a-long-versionen så det blir en himla massa ylande emellan åt.

idag kom det nya avsnitt av gossip girl och one tree hill med! jösses. jag måste hinna kolla. problemet är att det kommer bli sent innan jag kan kolla + att jag måste skriva engelskaredovisning :/ typiskt. båda föregående avsnitten slutade ju så spännande. jag vill veta vad som kommer hända. mer chuck+blair? serena+dan? hur går det med mouth och millicent? peyton? osv. jag vill veta veta veta. nu.

imorgon blir det bio med linnea :D fy friden vad vidrigt mysigt det kommer bli. twilight igen, chocking. I friggin' luv it.
längtar som sjutton. ojojoj.

näe nu ska jag sluta datornörd och se ordentligt på mamma mia!
later alligator.
- h

ångest

jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
tillbaka till skolan. jag är så sinnessjukt vidrigt skoltrött så man vill bara gå och gräva ner sig.
blä.

och sommarlängtan avtar inte med tiden heller. den snarare växer. jag vill ha sommar och sol. och mysiga sommarkvällar. jag dör, ge mig nu på stuberten stubinen!

helgen har gått så galet snabbt och det känns som jag inte har haft tid att ligga och slöa alls. bara åkt hit och dit och upp och ner och fram och tillbaks. visserligen har det varit mysigt och roligt, men dagarna säger bara SMACK så är den över, liksom. jag vill ha en helg som går seeeeegt och det enda jag gör är att vara hemma och göra massa mys, som att se på film, serier, baka eller annat behövligt eller onödigt. wellwell.

för tillfället sitter jag och lyssnar på twilight soundtrack. mysigt som sjuttsicken. hehö.
mitt nya mål är att lära mig spela "bella's lullaby", den där han spelar på piano i mörkret för henne. lymla nice. lär mig du kunnige och jag skola bliva er evigt tacksam.

urk jag måste sova snart om jag inte vill vara mummyman på bussen imorgon bitti. det positiva med måndagar är att det kommer nya avsnitt med gossip girl och one tree hill så som man kan tanka dagen efter. inte illa pinkat! båda slutade galet spännande senast så det ska bli extra kul att se. vilket påminner mig, jag har inte kollat på senaste avsnittet av secret life of the american teenager än :o must have slipped my mind. visserligen har den spårat ur en del men kors i taket, jag måste ju se fortsättningen för det. kanske ser en snutt innan jag lägger mig då och resten imorgon bitti. om den finns uppe på tuben vill säga.

anywho, nu ska jag gå och göra mig i ordning för några timmars sömn.

adjö
-h

ps. jag blir varm i hjärtat av bella's lullaby. ds.

helg helg helg helg helg

mums, mysig helg.
igår kort dag i skolan, sen hem och se på veronica mars-maraton. efter det kom camilla, jennie och bella över på lite guitar hero, spökhistorier och let's dance, sen drog vi till bion för att se twilight. när jag först hörde talas om den hade jag ingen som helst lust med att se den, sen såg jag trailern och jag blev lite intresserad så jag tänkt, hm, jag kanske ska se den ändå. sen hörde man alla som lovordade den och sa att det var den bästa filmen de sett, vilket gjorde att jag tänkte att den skulle vara grymt överskattad. sen såg jag den och sweet mother of god, vad vacker den var. jag tänkte att den skulle vara spännande, kanske lite mysig, möjligen lite läskig med tanke på vampyrerna, heh, osv. men åh. jag tror mitt hjärta brast lite där i biosalongen :')

twilight är en sån där film man vill se om för att verkligen ta till sig alla detaljer och små ögonblick, så att säga. vanligen gillar jag inte att se om samma film flera gånger, även om jag t ex sett en film för två år sen som jag tycker var bra kan jag tänka nej usch, den såg jag ju nyss :o sen finns det några få filmer man inte kan se för många gånger, sånna filmer som känns värda att lägga ut lite pluring på och ha som köp-dvd. detta är nog en av dom skulle jag tro. det får gärna ta upp lite plats på min dvd-hylla.

Bella: How old are you?
Edward: Seventeen.
Bella: How long have you been seventeen?
Edward: ...a while.
Bella: I know what you are.
Edward: Say it, out loud, say it.
Bella: Vampire...
Edward: Are you afraid?
Bella: ...no.

det negativa är att varje gång efter jag sett en fin film blir jag frustrerad för då inser man plötsligt att "ow maaan, jag kommer dö ensam", ungefär.nåt sån't kommer jag aldrig uppleva, liksom. irriterande. ändå kan jag inte sluta se på underbarheterna.

anywho, nu ska jag se på körslaget. mysepys.
- h

i'm fallin' to pieces

usch vad rastlös jag blivit nu på en gång när jag sett klart alla gossip girl-avsnitt. som tur är har jag kunnat kolla på mina gamla sjunde himlen-boxar nu när jag har ny dvd, den gamla hackade så mycket i sen sista tiden så det gick inte att se ett helt avsnitt av dom ens, extra känsligt med dom skivorna av nån anledning. men nu har jag legat och myst till det, helt galet, var lätt mer än ett år sen jag kollade på det senast. kanske att jag knäppt på nåt avsnitt i somras för att ha som ljud i bakgrunden om jag ville sova, men kollat på nåt helt avsnitt har jag inte gjort tror jag. så det var mumsemys.

och ikväll kommer rebecca spillevink hit så ska vi ha myskväll :D shit, har inte träffat ungen ordentligt sen sista veckan på sommarlovet, bara sett na som hastigast på byn och sånt :o galet. förr träffade man allt folk varje dag nästan, nu ses man knappt nån gång alls. sorgligt tycker jag :( blö. jag saknar 9c. 9c var grejen.

i alla fall, vi ska se på nån film, "shutter" hette den, nån thriller :) ska bli spännande, jag har nött alldeles för mycket tonårsdraman nu (läs: gossip girl) så det ska bli skönt med lite omväxling.  så ska vi käka popcorn och kola och kanske spela nåt spel, haha :)

nä nu ska jag fortsätta att se på "jump in" som går på 4:an för tillfället.
ses snart, mariokart.
- h

you are my sweetest downfall, I loved you first

oops, ett litet uppehåll i skrivandet här.
jag har mest legat och stenknarkat gossip girl, mitt nya beroende. jag har alltid varit skeptisk mot den serien för den verkade så lymla jobbig och värdelös. värdelös MY ASS, jag var såld efter första avsnittet och nu har jag redan sett klart hela säsong 1 plus alla 13 avsnitt som finns ute av säsong 2. dude. jag nöter denna serie. galet. trodde jag verkligen aldrig skulle hända.

efter det har jag nött massa scener och musikvideos på youtube, vilket är tummen upp för man hittar ofta flera bra låtar då.
som min nya favorit, the script - breakeven. har hört den förr, men bara lite slött, sådär. nu är jag lite störtkär i refrängen.

nu snart är det körslaget och bollnäs-kören ska köra queen - don't stop me now, så jag ska ladda och peppa lite nu ;)
adjöss
- h.

RSS 2.0