håll ut, livet vänder i april

morsning på er. uh, jag har varit är slemmigt rastlös idag. har gjort absolut ingenting på hela dan. så fruktansvärt tråkigt så jag dör lite inombords. kring halv sju vad både jag och adina rastlösa in i benmärgen så vi beslutade oss för att se på film. på internet, i brist på annat. det blev en b-film, småskönt så här en lördagkväll. "spectacular" hette den, en ungdoms-musikal-film, lite high school musical över den. den var. nja. funkar att se på, men den var väldigt b, höhö. lite småmysig stundtals, pinsam och överdriven stundtals.

lite skillnad på gårdagen och idag om man säger så. igår gjorde jag massor; var till carros nya hus för första gången, åkte på betels ungdomssamling för första gången på galet länge, osv. och så idag - inte fått ett dugg gjort. så kan det gå när inte haspen är på.

uh, jag ska försöka våga mig ner i min (förhoppningsvis) föredetta spindellya, nu när listerna är uppe och gliporna är tätade och allt. jag är ändå rädd. men jag vill ju se magi på waverly place så jag är tvungen att gå ner. oh. tror ändå jag sover uppe i natt, för säkerhetsskull. hihi. sicken mes jag är. men det är jag i ett nötskal, smällar man får ta.

nä nu ska jag kuta ner en svänka.
adjö
- h

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0