liten update

blä, jag känner mig som ett troll. ingen skola imorn heller. jag ligger i sängen och smockar i mig saft och bullar.

idag har jag väl mest bara legat i soffan och gjort ingenting. sett klart på scrubs, kollat på lite en ängels tålamod, tittat på huset fullt, och så. började även titta på ciao bella men den sög så jag knäppte av. däremot hittade jag idag massor med filmer jag vill ladda hem så jag tror jag ska göra det i natt. bl. a prom night, nick and norah's infinite playlist, leif (med galenskaparna! en av de få filmer med dom jag inte sett än), mfl. men det blir nog dom till en början i alla fall.

resten av dagen har jag sovit, ungefär. det var meningen att jag skulle  vila lite framför tvn efter att ha suttit hela dagen vid datorn, men sen råkade jag somna och sov som en stock från att mamma kom hem kring 17.15 till kanske sista 20 min av bygglov, dvs 20.40. jag har nog aldrig sovit middag så länge. kanske högst en timme. nu blev det ungefär 3,5 timmar. lite skillnad. undrans om jag kommer kunna sova inatt, ja.

jag avslutar inlägget med omslaget till nick and norah's infinite playlist. bara omslaget för att jag måste se filmen. kors i taket.

Kommentarer
Postat av: johanna

Hej, tänkte tipsa om en grym sak som jag nyligen upptäckte, vill du tjäna pengar på din blogg? Det är jätte enkelt och helt gratis.



Klicka här;

http://aktuelle.blogg.se/2009/february/vill-du-tjana-pengar-pa-din-blogg.html



Ha det toppen!

2009-02-19 @ 12:03:02
URL: http://aktuelle.blogg.se/
Postat av: hedvig

o michael cera han i juno är ju med! gosh. måste ses!

2009-02-21 @ 23:29:53
URL: http://hedda94.blogspot.com
Postat av: PORNIE

åh,vill se

2009-02-21 @ 23:33:42
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0